Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новими гарячими відео, на яких позує у відвертому образі. На кадрах, які з'явилися в записі моделі, вона постала на огляд публіки у відвертому купальнику зі зміїним принтом, який ледь утримує силіконові форми моделі. При цьому, на сторінці Квітко з'явилося не одне таке відео, де вона на камеру крутить задом, стоячи в басейні.

Квітко не підписала свої відео, але геолокація на фотографіях, які вона викладала напередодні, свідчить про те, що вони були зроблені в американському Маямі, що в штаті Флорида. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ви прекрасні", "Я тебе дуже сильно люблю", "Мені подобається, коли твоє волосся торкається твоєї дупи", "Гарна попка", "Булки вражають з цієї точки зору", "Дуже сексуально", "Зараз знудить від її дупи", "Чудова", "Класний купальник", "Її дупа справжня?", "Кожна частина вашого тіла підробка?", "Це ідеальна дупа, ні в кого такої немає", "Яке значне тіло", "Ви прекрасні", "Насть, коли в порно знімешся?", - пишуть в коментарях до відео Анастасії Квітко.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.