Російський футболіст Андрій Аршавін розлучився з дружиною Алісою Казьміною.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Ми з Андрієм давно розлучилися», — сказала екс-дружина футболіста. Про подробиці інциденту вона не поширювалася. Зараз Казьміна повністю захоплена вихованням дітей, а про життя з футболістом згадує як про страшний сон.

У грудні 2018 року по телеканалу РЕН ТВ було показано відео, на якому футболіст був зображений в компанії двох дівчат. Він катав супутниць на конях у центрі Москви, проте відмовився платити за поїздку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Аршавін і Казьміна одружилися в 2016 році, а до цього кілька років зустрічалися. Для екс-футболіста збірної Росії шлюб став першим офіційним, хоча у нього вже є троє дітей від Юлії Барановської.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в родині екс-півзахисника Зеніта і збірної Росії Андрія Аршавіна народилася дівчинка, ім'я якої стало відомо лише через три місяці. Як стало відомо, Аршавін назвав дочку Есеней. Бурю в соцмережах викликав факт, що ім'я Єсеня виявилося чоловічим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський футболіст Андрій Аршавін мріє про створення об'єднаного чемпіонату, в якому будуть змагатися клуби з колишніх країн СРСР. Нападника "Кайрата" не бентежить той факт, що деякі держави мають з Росією ворожі відносини.

"Було б чудово, якби казахстанська ліга об'єдналася б з чемпіонатом Росії. Я мрію про створення єдиної ліги разом з Україною та іншими країнами колишнього СРСР", - говорить він.

Аршавін навіть встиг розробити концепт уявної ліги. У ній відігравали б два клуби з Казахстану, по 6-7 з України та Росії, а Латвія і Литва почали б змагання з другої ліги.

"Знай.uа" писав, що лондонський "Арсенал" влітку може посилити склад молодим нападником з Росії. Форвард московського "Динамо" Олександр Кокорін має всі шанси переїхати в столицю Великобританії. 24-річний гравець збірної Росії повинен стати конкурентом Олів'є Жиру. Француз, хоча і демонструє чудову гру і регулярно забиває голи, вимагає конкурента. Про це він сам неодноразово повідомляв журналістам.