Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в яскравому рожевому костюмчику, який вона рекламує. Цей наряд складається з короткого топа, який ледь утримує її силіконовий бюст, і такої же коротенької спіднички.

Модель сидить у спокусливій позі на білій кушетці біля вікна з приголомшливим виглядом. За вікном видно зелень і басейн, який переходить у море. Волосся Насті розпущене, а на її обличчі легкий макіяж, дівчина ніби потягується. У підписі до фотографії Квітко рекламує бренд, у вбранні якого вона сфотографована. На цьому знімку не зрозуміло, де він був зроблений, але геолокація на фотографіях, які вона викладала напередодні, свідчить про те, що вони були зроблені в американському Маямі, що в штаті Флорида.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Наш дуже красивий ангел", "Принцеса", "Красуня", "Я люблю тебе, дитинко", "Спасибі за те, що поділилася моментами свого життя", "Анастасія дуже жіночна і унікальна", "Дуже красива", "Залікова дівчинка", "Гаряча і сексуальна", "Леді в червоному", "Прекрасна", "Дуже приваблива і симпатична", "Ти мені подобаєшся", - пишуть захоплені шанувальники Квітко.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.