Гороскоп на 9 січня Овен

Через занадто поспішні дії ви незабаром будете шкодувати. Тому варто стримувати своє нетерпіння, діяти покроково та обдумано, навіть якщо часу немає.

Гороскоп на 9 січня Телець

Ваші жарти можуть сприйняти всерйоз. А це вам, ой, як не на руку. Хоча б жартуйте на нейтральні теми, раз вже не можете без дотепності.

Гороскоп на 9 січня Близнюки

Сьогодні ви отримаєте чудову нагороду за прожитий день. Ви принесете комусь дуже велику радість або щастя. Як сонце, якого довго чекали.

Гороскоп на 9 січня Рак

Сьогодні ви можете втратити щось або когось дуже давно вам знайомого. З друзями не сваріться, але і не загубить частину себе. Решту можна докупити.

Гороскоп на 9 січня Лев

Сьогодні у вас важко будуть виходити конструктивні відносини з оточуючими. Так що якщо хочете, щоб день був продуктивним, краще провести його на самоті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Гороскоп на 9 січня Діва

Сьогодні на вас напала апатія і швидше за все вона від вас ще довго не відчепиться. Хороший спосіб боротьби з нею – не давати собі відпочинку. Тоді вона не добереться.

Гороскоп на 9 січня Терези

Сьогодні у вас не просто відмінно виходить розважати людей і влаштовувати заходи, а просто віртуозно. Тому можете сміливо пропонувати свою кандидатуру, як організатора.

Гороскоп на 9 січня Скорпіон

Сьогодні вам може виявитися непросто впоратися з власною уявою. Коли вона розіграється особливо сильно, ви можете викинути досить несподіваний фортель, так що будьте по можливості стримані.

Гороскоп на 9 січня Стрілець

Коли стоїш на роздоріжжі, дуже важко бути оптимістом, тим більше, коли обидва варіанти жахливі. Але друзі допоможуть вам, доля на вашій стороні.

Гороскоп на 9 січня Козеріг

Сьогодні можуть виникнути нові зв'язки, які будуть дуже корисними у подальшому. Варто показати себе з кращого боку.

Гороскоп на 9 січня Водолій

День не буде нудним, якщо ви підете в гості або запросите гостей до себе. Різноманітні вечірки та бесіди відмінно підходять для цього дня.

Гороскоп на 9 січня Риби

Ви прагнете йти відразу у всіх напрямках і щиро здивовані тим, що це не дуже добре виходить. Доведеться чимось пожертвувати, встановіть пріоритети.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, астрологи склали гороскоп для батьків на 2019 рік. Дізнайтеся, як виховувати дитину за знаком Зодіаку

Знай.ua повідомляв про те, що відома віщунка зробила свій прогноз на тиждень. Дізнайтеся кому потрібно створювати сім'ю, а кому пора міняти роботу.