Кольори здатні притягувати гроші! Чи знаєте ви, що для кожного знака Зодіаку є свій, особливий колір гаманця, який підходить найбільше? І навіть якщо ви не вірите в магію квітів, ніколи не завадить ознайомитися з матеріалом "про всяк випадок". А раптом саме цей вибір стане вирішальним для припливу в цей гаманець фінансів? Покладіться на унікальний гороскоп і ні в чому собі не відмовляйте. Нехай енергія грошей буде на вашому боці.

Овен

Яскраві гаманці з натуральної шкіри – вибір Овнів. Подбайте про мінімалістичне оформлення гаманця – зайвий декор призводить Овнів до зайвих витрат.

Телець

Відчуваєте фінансові труднощі? Ваш вибір – теплі зелені і жовті гаманці класичного виду. Світлі відтінки для дівчат, чоловіка-Тельця підійде холодний жовтий.

Близнюки

Сірий, рудий, блакитний і фіолетовий – кольору удачі для багатоликих Близнюків. Ідеально, якщо гаманець складе комбінацію з цих кольорів.

Рак

Срібло і бузковий колір – символ багатства і удачі для ощадливих Раків. Можете дозволити собі авангардний дизайн гаманця.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лев

Величний пурпурний, чорний, бордовий з витонченою білою строчкою гаманець – запорука вашого фінансового благополуччя!

Діва

Білий, блідо-блакитний, зеленуватий гаманці без вигадливого дизайну – вибір практичних Дів. Гармонія з енергією вашого знаку зодіаку збільшить грошовий приплив.

Ваги

Ваги, зверніть увагу на гаманці блакитного, бірюзового і зеленого відтінків. Такі кольори допоможуть уникнути надмірних витрат. Вибирайте оригінальний, сучасний стиль аксесуара.

Скорпіон

Скорпіонам збільшити матеріальний достаток допоможуть оригінальні гаманці. Яскравий дизайн, золотисті, жовті, червоні і оранжеві відтінки допоможуть залучити грошову енергетику.

Стрілець

Стрільцям підійдуть гаманці з натуральних матеріалів фіолетового, синього і зеленого кольорів.

Козеріг

Коричневі, сині і чорні кольори вибраного додатка підкреслять серйозні наміри Козерогів накопичити необхідну суму.

Водолій

Водоліям підійдуть гаманці ручної роботи в синіх, фіолетових і блакитних тонах.

Риби

Рибам підійдуть витончені гаманці, виконані в антикварному стилі, білого, сталевого, синього, сріблястого або бірюзового кольорів. Вони підкреслять стиль представників цього Знака, а також залучать до них грошову удачу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що принесе удачу кожному знаку Зодіаку в 2019 році.

Як раніше повідомляв Знай.uа дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо астрологи склали гороскоп для батьків на 2019 рік. Дізнайтеся, як виховувати дитину за знаком Зодіаку.