Еротичний гороскоп на 10 січня Овен

Вас цілий день будуть дратувати думки про нерівність статей. Ви образитеся або навіть з дому виженете партнера, який буде занадто наполегливим.

Еротичний гороскоп на 10 січня Телець

Для вас сьогодні саме автомобіль стане заміною звичному ліжку. А все тому що швидка їзда дає викид адреналіну, який потрібно вгамовувати.

Еротичний гороскоп на 10 січня Близнюки

Сьогодні ви будете не тільки пристрасним коханцем, але і винахідливим партнером, і взагалі главою цієї пари. Тому що на ваші плечі покладуть турботу про безпеку і відносини загалом.

Еротичний гороскоп на 10 січня Рак

Сьогодні будь-які вияви вашої щедрості і великодушності будуть сприйматися в штики, навіть сексуальні. Чого це ви раптом стали такими добрими, може завинили десь?

Еротичний гороскоп на 10 січня Лев

Тільки ви будете сьогодні вирішувати, яким буде ваш секс. Хочете екстриму і темного під'їзду, або свічки, пелюстки троянд і шовк. Тільки клацніть пальцями, і партнер все зробить.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 січня Діва

Сьогодні ви дуже спостережливі і зможете помітити будь-яку зміну настрою вашого партнера, відразу ж перестроїтися і змінити ласки в нове русло.

Еротичний гороскоп на 10 січня Терези

Якщо вам хочеться поділитися з кимось подробицями інтимного життя, то спробуйте такий спосіб. Розмовляйте по телефону з кимось, а ваш партнер нехай починає еротичні дії. Ефект вразить вас.

Еротичний гороскоп на 10 січня Скорпіон

Зірки сьогодні повинні вам нагадати, що головне в довготривалих інтимних відносинах – це безпечний секс. Тим більше деякі контрацептиви можуть навіть побут еротичними іграшками.

Еротичний гороскоп на 10 січня Стрілець

Ви будете сприймати секс, як подружній борг, який потрібно віддавати вам або вашому партнерові. І не зможете зрозуміти хто кому скільки заборгував. Що ж, тоді може просто насолодіться?

Еротичний гороскоп на 10 січня Козеріг

Козерогам не варто сьогодні сподіватися на волю випадку і чекати біля моря погоди. Найкраще негайно закидати невід і раз за разом намагатися зловити «золоту рибку», що виконує всі сексуальні фантазії.

Еротичний гороскоп на 10 січня Водолій

Якщо все ж ви вирішили домогтися певних ласк від партнера або поз, то вас чекають довгі нудні години, щоб підібрати ключик до нього. Головне не перестаратися.

Еротичний гороскоп на 10 січня Риби

Поступливість і старанність – це, звичайно, похвально, але не дозволяйте їздити на собі - ні начальнику, ні сексуальному партнерові. Навіть якщо у вашому випадку це одна особа, це не дає йому права завантажувати вас на 250 відсотків.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, астрологи склали гороскоп для батьків на 2019 рік. Дізнайтеся, як виховувати дитину за знаком Зодіаку

Знай.ua повідомляв про те, що відома віщунка зробила свій прогноз на тиждень. Дізнайтеся кому потрібно створювати сім'ю, а кому пора міняти роботу.