Що, якщо ми скажемо вам, що схуднути без спорту і виснажливих дієт, і мати красиве та здорове тіло цілком реально? Експерти розкрили 10 звичок, які зроблять вас стрункими і красивими без самообмежень і сили волі.

Використовуйте ці методи одночасно, щоб результат не змусив себе чекати. Ідеї для швидкого, здорового і головне, легкого схуднення публікує Politeka.net.

  1. Приймати контрастний душ або обливатися холодною водою. Дана процедура подбає про вашу шкірі, усуне целюліт і зробить її більш м'якою, зволоженою і саме головне — пружною, що в процесі схуднення дуже важливо.
  2. 2. Пити особливий кави. Якщо вже і пити каву, то з корицею. Ця спеція володіє унікальною можливістю «ліквідація жирових клітин і токсинів», що сприятливо позначається не тільки на зовнішньому вигляді людини, але і на роботі його кишечника. Обмін речовин і просто з кавою прискорюється, а якщо додати корицю, то процес буде ще швидшим.
  3. 3. Включити в раціон ананаси. Цей екзотичний фрукт чудово пригнічує апетит. З'їдайте шматочок свіжого ананаса за 15 хв до їди.

4. Пийте червоне сухе вино.Воно допомагає притупити відчуття голоду. Перед вечерею випивайте 50-100 мл вина цього буде достатньо для того, щоб перехотілося з'їсти три порції, як зазвичай.

5. Навчитися довго пережовувати їжу. Так, цей метод дієтологи називають самим нудним, але зате дуже ефективним. Поки ви будете жувати, організм встигне дати вам сигнал про насичення раніше, ніж ви могли собі уявити.

6. Чистити зуби після трапези. Цей спосіб дозволить вам не вистачати нічого між прийомами їжі. Ніяких цукерок, тістечок та інших продуктів, які можуть забруднити ваші зуби.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

7. Вести щоденник харчування. Експерти впевнені, що люди, які записують все, що з'їли протягом дня, з часом перестають безладно харчуватися і починають худнути.

8. Масаж. Можна ходити на масаж або робити його собі самотужки. Завдяки масажу покращиться стан шкіри і зменшаться обсяги, так що ця процедура — обов'язкова умова для схуднення.

9. Замінити тарілки на блюдця, а гуртки на мініатюрні чашки. Оптимальне скорочення порції допоможе вам швидко позбавитися від зайвої ваги, але при цьому вам не доведеться сидіти на дієті.

10. Більше перебувати на свіжому повітрі, ніж у приміщенні. Кисень, що надходить у кров, оздоровлює людину зсередини. Тим більше, на свіжому повітрі людина зазвичай не стоїть на місці, а ходить, що буде дуже до речі в процесі схуднення.

Нагадаємо, дієтологи назвали кращу дієту 2019 року: смачно, приємно, безпечно.

Також ми писали, що вчені визначили самі низькокалорійні продукти: худнемо смачно і корисно.

Як повідомляв Знай.іа відомий дієтолог розробила план екстреного схуднення після Нового року.