Дієтологи з різних країн проаналізували близько 40 найпопулярніших дієт і вибрали з них саму корисну і безпечну.

Як йдеться у повідомленні replyua.net, на перше місце по користі і ефективності фахівці поставили середземноморську дієту. Дієтологи підкреслили, що раціон жителів середземноморських країн складається, в основному з фруктів, морепродуктів, овочів, оливкової олії, риби і нежирного м'яса птиці.

Таке харчування благотворно впливає на самопочуття людей, які страждають захворюваннями серця і судин, а також цукровий діабет.

Зрештою, дієтологи відзначили, що в середземноморський раціон входять молочна продукція і горіхи, багато зелені і різних сирів, а також оливки. За словами дієтологів, нещодавно вчені провели дослідження і встановили, що середземноморська дієта захищає людей від депресії і продовжує молодість.

З метою підсилення ефекту від цієї дієти, експерти рекомендують займатися спортом. Якщо за медичними показаннями ви не можете займатися в тренажерному залі, щодня здійснюйте піші прогулянки, які повинні тривати не менше 30 хвилин. З допомогою середземноморської дієти можна не тільки схуднути, але і підтримувати ідеальний вагу протягом всього життя.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, вчені визначили найнизькокалорійніші продукти: худнемо смачно та корисно.

Дотримання певної системи в процесі прийому їжі - дисциплінує. Саме для підтримки "системи" фахівці й вивчають властивості продуктів харчування. Так, міжнародна група вчених визначила найнизькокалорійніші продукти.

Як повідомляв Знай.uа відомий дієтолог розробила план екстреного схуднення після Нового року.

Знай.uа писав, розкрито секрет щасливого шлюбу: вчені досліджували залежність стосунків від краси партнерів.