Житель Лондона 90-річний Дерек Тейлор поділився власним рецептом, як здолати самотність і не втрачати жагу до життя.

Чоловікові довелося пережити важкі випробування, які згодом перетворилися на безцінний досвід. Він почувався непотрібним та ізольованим від суспільства після того, як одна за одною пішли з життя його дружина та сестра, про це пише УП Життя .

"Я втратив двох найближчих людей. Взагалі, що старшим стаєш, то більше здається, що ніхто не хоче з тобою спілкуватися. Тоді я подумав: що сам можу зробити, аби не бути самотнім?" – розповів Тейлор.

За словами британця, виконуючи 10 простих правил, у нього з'явилося відчуття, ніби почав нове життя.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

1. Заводити нові знайомства.

2. Не втрачати контакти з рідним та друзями, особливо якщо вони живуть далеко.

3. Подружитися із сусідами.

4. Частіше дзвонити людям, не чекати, що хтось зателефонує першим.

5. Не боятися просити про допомогу у родичів, сусідів, знайомих, соціальних служб.

6. Зайнятися волонтерством.

7. Не соромитися приймати гостей.

8. Навчитися новому, наприклад, користуватися комп'ютером.

9. Відвідувати зустрічі та клуби людей за інтересами.

10. Ходити на мистецькі та інші події хоча б у межах вашого району.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знання іноземних мов впливає на здоров'я людини – несподіване відкриття вчених шокувало світ.

Раніше Знай.uа писав, що Уляна Супрун розповіла, як правильно і без шкоди для організму вживати алкоголь, адже це є досить актуальною темою під час свят. Про це чиновниця написала на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.uа Уляна Супрун, яка виконує обов'язки міністра охорони здоров'я дала корисні поради, як зібрати особисту аптечку, щоб бути готовим до різних ситуацій, особливо – у період воєнного стану.