У 2018-му жителі України зуміли здивувати оригінальним вибором імен для дітей.

У західній Україні батьки найчастіше називали дітей Авелем, Самуїлом, Нікандо, Соломоном, Аскольдом, Светозаром, Кайзером і Ільясом. В топ найпопулярніших імен потрапили і звичайні, не екзотичні імена: Богдан, Макар, Максим, Артем, Арсеній, Тимофій і Матвій.

Дівчаток називали Софією, Поліною, Євою, Марією, Ольгою, Анною, Вікторією та Анастасією. Рідкісні імена: Дилар, Амалія, Мія, Даяна, Еммануелла, Доріана, Селена, Ніколетта, Саліха, Ноомі та Климентія.

В Тернополі та Чернівцях найпопулярніші чоловічі імена – це Матвій, Максим, Олександр, Артем, Денис, Андрій і Микита. З "незвичайних" — Адам, Таха, Амфілохій, Джексон Етагене, Джесая, Ріад, Іонофан, Лучіан, Ішмаил, Амос, Еуниче, Авнер, Бедуел, Райан, Еллади та Ісак.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Дівчаток називали — Анастасей, Софією, Веронікою, Вікторією, Ганна, Соломія і Злата. Рідкісні імена: Домініка, Магдалена, Суламіта, Мелінда, Аліпія, Йосія, Емелі Амалія, Голда-Естер.

У Київській області найпоширеніші імена - це Максим, Артем, Олександр, Дмитро, Софія, Злата і Марія. Незвичайні імена - це Фараон, Михвей, Рувін, Златозар, Сварог, Єремія, Ірис, Радана, Каталея, Вія, Мелоді, Ясноведа і Златояра.

Нагадаємо, Родина замовила пиріг по інтернету, але замість начинки виявила щось інше

Свято Богоявлення, нарівні з Великоднем і П'ятидесятницею, є найдавнішим християнським святом. Присвячений він народженню Ісуса Христа і подій, супроводжувати йому, вшановується Римсько-католицькою церквою.

Саме цей свято підніс для однієї з сімей в Іспанії справжнє диво "пирозі волхвів", який був куплений через інтернет. Сім'я знайшла у чарівній випічці чек на 10 тисяч євро.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Старий Новий рік 2019: найкращі вітання в листівках

Старий Новий рік – той чудове зимове свято, коли прийнято прощати один одному минулі образи і забувати про все погане. Зустрічайте свято з рясним застіллям в компанії близьких і рідних людей! Не забудьте привітати їх красивими листівками!

Також Знай.ua" писав про те, що Мама позбавила сина самої головної дитячої радості, мережі киплять від обурення