Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram фотографії, на яких позує в спокусливих образах для модного глянцю "Elle". Так, на одному з фото яскрава пишнотіла діва з'явилася на обкладинці журналу у відвертому білому купальнику, який ледь стримує її величезний бюст. Поверх цього убрання Ешлі одягла прозорий, ніби целофановий, плащ. У цьому образі Грехем лежить у воді і сфотографована зверху, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Ще на одному фото для "Elle", яке модель показала в мережі, вона з'явилася у брутальному образі. На ній чорний брючний костюм, з-під піджака якого визирає короткий шкіряний топ. Ешлі сидить на стільчику в спокусливій позі, при цьому на її ногах білі шкарпетки і чорні босоніжки на шпильці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Є в записі Грехем ще кілька знімків з фотосесії для популярного журналу. У підписі до вологого фото Ешлі поскаржилася, що зйомка у воді тривала близько п'яти годин. Треба сказати, що шанувальники пишнотілої моделі в захваті від її образів і від того, що глянець зробив її героїнею одного зі своїх номерів. "Дивовижна", "Ух, яка красива брюнетка", "Скажено класна концепція, ти виглядаєш приголомшливо", "Ваші веснянки – це щось", "Так тримати", "Дійсно чудова", "Сексуальна", "Ешлі завжди добре виглядає", - пишуть в коментарях до фото Ешлі Грехем.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.