Більшість красунь відмовляються від головних уборів взимку, адже ввжають, що красива укладка і шапка - речі несумісні. Проте в люті морози не можна жартувати зі здоровям, і носити шапку потрібно. А щоб виглядати ідеально, слід обрати правильну зачіску.

Топ зачісок, які не зіпсуються під шапкою взимку.


Пряме волосся

Випрямлене волосся не боїться шапки. Запасіться праскою для вирівнювання волосся та користуйтеся спеціальними термоспреями. Вони вбережуть волосся від холоду та попередять електризацію.

Об'ємна коса

Ця стильна зачіска вже давно завоювала прихильність модних леді. Об'ємна коса заплітається досить низько, тому не зіпсується під шапкою. А незаплетені кілька пасмів додадуть вашому образу особливої романтичності.

Дві коси

Ця мила зачіска давно стала улюбленою серед модниць і несправедливо вважається дитячою. Такий варіант зробить образ грайливим, а головне протримається аж до вечора під шапкою.
Низький пучок

Низький пучок тільки на перший погляд важко поєднати із шапкою, але варто зав'язати волосся у низький тугий хвіст і лише потім робити пучок із допомогою невидимок. Так він протримається під будь-яким головним убором. Особливо елегантно виглядатиме із капелюхом.
Образ вийде дуже граційним та елегантним.

Легкі хвилі

Легкі хвилі зроблять ваш образ невимушеним, а головний убор лише додасть романтичності. Навіть після того, як ви знімете шапку, зачіска виглядатиме бездоганно.

Нагадаємо, експерти розповіли, як часто можна мити волосся.

Як повідомляв раніше Знай.ua, історики розповіли, що допомагало модницям минулих століть підтримувати красу та гігієну.

Також Знай.ua писав, що розкрито секрети краси імператриці Сіссі, яка носила дивовижні зачіски та мала дуже довге волосся.

Дивіться: Як доглядати за волоссям взимку