Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує, сидячи в басейні у відвертому вбранні. Дівчина вийшла до води в чорних трусиках і блузі, зав'язаній на грудях. При цьому декольте моделі настільки глибоке, що її силіконові груди ледь не вивалюються з наряду. Хлоя тримає в руці бокал вина і дивиться в камеру. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж, незважаючи на те, що вона сидить у воді.

У підписі до фотографії Хлоя Кхан запитує своїх численних шанувальників, куди б вони хотіли піти на відпочинок у 2019 році. Геолокація до фотографії моделі свідчить про те, що вона була зроблена на одному з курортів Дубая. До речі це вже не перше фото, яке дівчина викладає з цього емірату, мабуть, Хлоя дуже любить там відпочивати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом вона сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

"Виглядаєш так мило", "Я хочу відправитися в тур по Карибському морю з тобою, Хлоя", "Сексуальна", "Найсексуальніша і дивовижна красуня", "Дуже красива і сексуальна дівчина", "Я люблю тебе, люба", "Ви неймовірні", "Вау, ти виглядаєш приголомшливо і гаряче, як пекло", "Прекрасна, приголомшлива, гаряча", "Прекрасна, сексуальна, гаряча красуня", "Гарної подорожі", - пишуть в коментарях до фото Кхан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.