Еротичний гороскоп на 12 січня Овен

Всередині вас так багато енергії, але чомусь тягне вас на алкоголь, покер і швидку їзду. Звичайно ж краще використовувати енергію в сексі, тут наслідки навряд чи будуть.

Еротичний гороскоп на 12 січня Телець

Вас цілий день будуть переслідувати еротичні фантазії з вами і вашим партнером у головній ролі, адже сьогодні вам ніхто інший не потрібен.

Еротичний гороскоп на 12 січня Близнюки

Сьогодні вам краще не вживати гучні «завжди» і «ніколи», особливо в пориві пристрасті. Тому що коли вона закінчиться, ваша думка може змінитися, а вас це ще тикнуть.

Еротичний гороскоп на 12 січня Рак

Вам дуже просто сьогодні відчути настрій оточуючих людей, що відмінно підходить для притягнення до себе бажаного об'єкта. Але не станьте жилеткою.

Еротичний гороскоп на 12 січня Лев

Хоча в ваших відносинах і є очевидні проблеми, але ввечері навіть сама сильна сварка плавно зможе перейти в хороший секс.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 січня Діва

Сьогодні вашого партнера буде важко вмовити на певну ласку або позу, а змусити його зайнятися сексом в громадському місці – зовсім непосильне завдання.

Еротичний гороскоп на 12 січня Терези

В своїй давній пристрасті вам зізнається сьогодні той, про кого ви не підозрювали. Але не приймайте швидких рішень, до прихильника потрібно придивитися, а до серця прислухатися.

Еротичний гороскоп на 12 січня Скорпіон

Какао на кокосовому молоці, абрикосовий пудинг, збиті вершки з «п'яної вишнею»... Не бійтеся експериментувати! Кулінарні шедеври і ласі несподіванки часом здатні перетворити на острівець еротики навіть… кухню. А тим більше, сьогодні, коли у ваших руках співає все і вся!

Еротичний гороскоп на 12 січня Стрілець

День погано підходить, щоб експериментувати з інтимним життям, краще взагалі не проявляти ніякої діяльності сьогодні, раптом випадково виявиться чимось новим.

Еротичний гороскоп на 12 січня Козеріг

Щоб секс пройшов на ура вам потрібно перш уявити, що ви – соковита, солодка, спіла груша, з якої сік аж по пальцях тече, якщо вкусити. І не забудьте про це партнерові сказати.

Еротичний гороскоп на 12 січня Водолій

Різні СПА процедури допоможуть вам і вашому партнерові не тільки досить розслабитися, але і налаштуватися на потрібний лад. Можете зробити один одному масаж голяка або навіть просто відкрити поли банного халата.

Еротичний гороскоп на 12 січня Риби

Рибам на сьогодні зірки рекомендують бути обережніше з польотами в хмарах. Нині там працює снайпер і часто потрапляє в саме серце. Залишайтеся удома і ведіть себе тихо. Або і зовсім не вилазьте з обіймів вашого партнера, якщо такий у вас є.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, астрологи склали гороскоп для батьків на 2019 рік. Дізнайтеся, як виховувати дитину за знаком Зодіаку

Знай.ua повідомляв про те, що відома віщунка зробила свій прогноз на тиждень. Дізнайтеся кому потрібно створювати сім'ю, а кому пора міняти роботу.