Давно відомий багатьом українцям гуморист-блогер Петро Бампер виклав в мережу нове відео, в якому обіграв сцену з висуненням своєї персони на вибори президента України. Варто зазначити, що відео дуже активно поширюється в мережі.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Bamper. tv.

Сюжет сценки наповнений смішними моментами з великою часткою іронії і навіть сатири. Так, за сюжетом, Бампер з Сусом прийшли до Діни Василівни, яка послухала, як вони співають, і запросила випити чай. У ході розмови вона запитала у Бампера, чому той не хоче йти в президенти. На що гуморист дав красномовну відповідь, приправляючи кожне слово нецензурною лексикою. Також він сказав, що не проти стати президентом.

"А чого ні? Бухими гостями складніше управляти ніж Верховною Радою!", — розмірковує Петя Бампер.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Але потім сказав:

"Цих кандидатів, як презервативів, куди ще я полізу", – сказав він, однак жінка не здавалася і взяла його на суперечку.

"Який б*дь президент?! У мене навіть немає краватки, і костюма. Що діти будуть вчити?! Промова президента: "Добрий вечір. Всі на х*й". Ось так все, ось цей виступ, всі привітання на новий рік, бл*дь", – отругался Бампер.

В кінці він розповів, що йому приснився віщий сон, в якому стріляли з кулемета "нескінченними патронами".

Варто нагадати, що український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив про переслідування з боку журналістів. Відповідну заяву було оприлюднено в Telegram-каналі "Команда Зеленського". Зокрема, команда кандидата в президенти звинуватила відоме видання у тиражуванні "дешевих чуток".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Державному реєстрі виборців зазначено, що за кордоном понад півмільйона українських виборців. Це дані за 31 грудня 2018 року. На кінець 2018 загальна кількість виборців закордонного виборчого округу, в тому числі з відміткою про вибуття, становить 523 587 осіб. Ті, хто має відмітку про вибуття, в реєстрі - 116 756 виборців закордонного округу. Всього ж в Україні зареєстрували 35 602 855 виборців.

Нагадаємо, Кошовий терміново звернувся до українців через Зеленського: це все фейк.

Як повідомляв Знай.uа копи обшукали штаб-квартиру Зеленського: знахідка правоохоронців зацікавить суд.

Знай.uа писав, Янукович стане президентом України знову: в мережі сплив скандальний документ.