В Україні жінка може отримати 14 тис. євро за сурогатне материнство. Разом з тим, близько 2 тис. євро майбутні батьки витратять на їжу, одяг і компенсацію витрат вагітної. Про це йдеться у повідомленні Бізнес.Медіа з посиланням на Daily Mail.

Україна, Грузія і США - практично єдині країни, в яких сурогатне материнство законно. Так, наприклад у Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Японії та Пакистані заборонені всі форми сурогатного материнства.

Варто зазначити, що донорство клітин і сурогатне материнство було легалізовано в Україні в 2002 році. При цьому, скористатися послугами сурогатної матері в нашій країні дешевше, ніж у США. В Україні така "послуга" коштує 40 тис. євро, коли в Штатах за сурогатне немовля доведеться віддати 100 тис. доларів. До послуг сурогатних матерів найчастіше звертаються жінки за 40.

Нагадаємо, Кім і Каньє виховують трьох дітей: п'ятирічну Норт, трирічного Сейнта, і маленького Чикаго, якому недавно виповнився рочок. Третю дитину для пари виношувала сурогатна мати, оскільки за станом здоров'я Кім не могла зробити цього сама.

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім і Каньє виховують трьох дітей: п'ятирічну Норт, трирічного Сейнта, і маленького Чикаго, якому недавно виповнився рочок. Третю дитину для пари виношувала сурогатна мати, оскільки за станом здоров'я Кім не могла зробити цього сама.

Також Знай.ua писав, смерть - не привід не народжувати: дивовижне відкриття вчених.

Бразильські вчені повідомляють про унікальний випадок народження дитини з допомогою матки мертвої жінки. Орган жiнка отримала від мертвого донора. Таку подію зафіксовано вперше в історії людства.