Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вражає шанувальників своїм талантом до фотографування.

Після народження принца Луї, третього дитини Вільяма і Кейт, перші офіційні портрети малюка було зроблено герцогинею. На одному знімку Луї було всього три дні, а на другому - Луї і його старша сестра принцеса Шарлотта в третій день народження Шарлотти, передає facenews.

Зазначається, що вперше Кейт оприлюднила свої особисті сімейні фотографії у 2015 році, коли зробила перші офіційні портрети своєї дочки замість того, щоб найняти фотографа.

Також про любов до фотосправи значиться в її офіційному профілі на сайті Британської монархії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це фото принца Луї зроблено 26 квітня 2018 року, за три дні після його народження. Луї вже був удома в Кенсингтонському палаці.

На другому знімку зображені новонароджена Луї і принцеса Шарлотта, якої в цей день виповнилося три роки. Шарлотта цілує свого молодшого брата в голову, надівши той же синій кардиган, який носив принц Джордж в 2016 році.

Горда мати Кейт зазначила перший день дитячого садка принцеси Шарлотти парою чудових нових портретів, на яких маля позує в червоному пальто з відповідними туфлями і рожевому кашеміровому шарфі.

Щоб відзначити другий день народження принцеси Шарлотти, Кенсінгтонський палац опублікував цю прекрасну фотографію, зроблену Кейт.

"Герцог і герцогиня раді поділитися новою фотографією принцеси Шарлотти, щоб відзначити її другий день народження завтра", - оголосив палац в травні минулого року.

У 2015 році Кейт стала першим членом королівської сім'ї, який зробив перші офіційні фотографії королівського дитини. Тоді герцогиня випустила свої власні зображення новонародженої Шарлотти, яку її старший брат Джордж обіймав в будинку сім'ї, Анмер Холл, в Норфолку.

"Кейт дійсно хороша в зйомці портретів. Вона заповнює кадр і використовує природне світло. Вона зробила кілька дивовижних фотографій своїх дітей", - розповів ветеран-фотограф The Sun Артур Едвардс, який більше 40 років знімав на камеру життя королівської сім'ї.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37 дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини принца Вільяма, не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган помирилися напередодні Різдва.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 9 січня, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кетрін Міддлтон святкує свій 37-ий день народження.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році.