Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році. І таку честь заслужила благодійна спільнота під назвою Smart Works, яка допомагає жінкам, патроном якого стала герцогиня Сассекська.

З такої нагоди Меган наділа скромну чорну облягаючу сукню бюджетного бренда Hatch, поверх якого накинула трохи більше розкішне бежеве пальто від Oscar de la Renta. Примітно, що незважаючи на вагітність, герцогиня також одягла чорно-білі туфлі-човники з анімалістичним принтом на досить високому каблуці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше писали, що Меган Маркл не з тих, хто любить економити на своєму гардеробі. Журналісти Mirror підрахували, що тільки за час свого першого королівського туру по Австралії і Нової Зеландії герцогиня витратила близько 75 тисяч доларів (майже 2 млн гривень), а за даними Hello — 150 тисяч (майже 5 млн гривень)!

А тепер портал DailyMail вирішив порахувати, скільки королівські особи витрачають на гардероб. І перше місце, звичайно, дісталося Меган Маркл! Її гардероб оцінюється в 400 тисяч фунтів (14 мільйонів гривень).

Слідом йде датська крон-принцеса Марі з 88 тисячами фунтів (3 мільйони гривень).

Бронза у Софі (2,5 мільйона гривень), далі йде Кейт Міддлтон з її 2 мільйонами гривень, а замикає п'ятірку норвезька крон-принцеса Мете-Марі (1,7 мільйона гривень).

Нагадаємо, що королівська сім'я Великобританії чекає на ще одного спадкоємця на престол.

"Знай.uа" повідомляв про те, що сестра Герцогині Сассекской Меган Маркл Саманта знаходиться в списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї.

"Знай.uа" писав, що члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрингем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.