У Фінляндії запустили незвичайні курси. Вони створені спеціально для шанувальників казкових водних істот. Кілька разів в тиждень фанати русалок пірнають в басейн з різнокольоровими хвостами. Виглядає це видовище просто приголомшливо. Воно створює казкову атмосферу, від якої віє чари.

Завдяки такому заходу виник незвичайний контраст. На вулиці щосили бушує сувора фінська зима, а в басейні неймовірно гарно, яскраво і тепло. Курси відвідують і жінки, і чоловіки. Вони одягають спеціальні хвости-плавці різних кольорів і пірнають в чисту блакитну воду.

Автором курсу стала жінка, яка працює вихователькою в дитячому садку. Ідея створення такого курсу виникла, коли вона випадково придбала в магазині хвіст русалки. Жінка ділиться враженнями:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Нарешті збулася моя найяскравіша дитяча мрія. Коли я була маленькою, хотіла стати русалочка або навіть дельфіном. Як виявилося, русалкою стати в рази легше, це як наполовину людина".

Зараз Майя Моммонен – головна фінська русалка, справжній професіонал. Її дитяча мрія стала реальністю.

Дівчина в захваті від того, що вона надихнула своїм захопленням друзів. Саме вони й порадили їй створити курси. Тепер у Майї від клієнтів немає відбою. Її ідея привернула безліч людей, вона знайшла однодумців.

Анніка Игатсу в захваті від курсу:

"Спробувавши вперше, я була в захваті. Я відчула неймовірну силу у воді".

Один з відвідувачів курсу на ім'я Маркус Парвианен запевняє:

"Люди чомусь думають, що курси підходять лише дівчаткам і жінкам. Але я не згоден. Вони підходять абсолютно для всіх. І для дівчат, і для хлопців. Не має значення ні структура, ні вік, ні стать. Навіть неважливо, як давно ви навчилися плавати".

Майя розуміє захоплення учнів, адже плавання відмінно тренує м'язи ніг і спини. Крім того, воно дарує незабутні позитивні емоції.

"Знай.uа" писав: головні міфи і легенди про русалок

Читайте також: принцес Діснея перетворили в харизматичних злочинниць

Нагадаємо: люди загадали свої перші еротичні фантазії, вони досить незвичайні