Правління глави Російської Федерації Володимира Путіна висміяв відомий російський сатирик Євген Шестаков.

У Facebook він опублікував звернення до очільника Кремля, в якому порівнює президента з так і не запущеним в серійне виробництво винищувачем п'ятого покоління. Крім того, він нагадує главі держави про масштаби і причини еміграції росіян, передає ukropnews.

"Печаль, государ, печаль. Літак злетів вперше 9 років тому. Ми плакали від щастя і чепчиками закидали все небо. Але вони впали назад. За новими планами, він піде в нормальну серію ще через 7 або 8 років. Це більше схоже на ніколи. У якийсь момент ви з ним співпадете, винищувач п'ятого покоління і вождь п'ятого пришестя, він ще не буде в оперативній готовності, ти вже не будеш грати в хокей", - написав він.

Крім того, старики Шестаков нагадав, що "біла еміграція" після захоплення в 1917 році влада більшовиками склала 1,4 мільйона чоловік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Вони поїхали від тебе", - наголосив Шестаков, звертаючись до президента Путіна.

За даними російських ЗМІ, всього за третій термін президентства Володимира Путіна з країни виїхали 1,7 млн ​​осіб.

Нагадаємо, на президента Російської Федерації Володимира Путіна готувавсяя збройний замах. Сербський бойовик Армін Алібашич, що нібито мав намір убити головного агресора, був затриманий у населеному пункті Нові-Пазар. У рюкзаку Алібашича виявили гвинтівку з оптичним прицілом. Інформація про це надійшла із сербських ЗМІ, передає Politeka.net. Офіційних коментарів з цього приводу правоохоронні органи поки не давали. У самого Путіна також мовчать про інцидент.

Раніше Знай.uа повідомляв, Путін обізвав автокефалію УПЦ двома словами.

Також Знай.uа писав, що у Кремлі розповіли, коли віддадуть Донбас.