Від нового року всі ми чекаємо тільки хорошого, і сексуальне життя — не виняток. Астрологи розповіли, на що варто звернути увагу всім знакам Зодиака в 2019 році.

Овнам в 2019 році можна буде проявити всю свою сміливість, прямолінійність і напористість. Астрологи радять вам стати ніжніше і м'якше, щоб в запалі пристрасті не розполохати всіх і не залишитися біля "розбитого корита".

Тельцям вистачить у 2019 році любовних пригод з головою. Під впливом Юпітера в знаку Стрільця Тельці почнуть робити необдумані вчинки, вони будуть пірнати у відносини з головою, толком не знаючи людини.

Близнюків чекає цілий ураган емоцій. Юпітер у Стрільці, під заступництвом якого пройде цей рік, зробить представників цього знаку ще більш товариськими, рухливими й веселими. Але якщо Близнюки не зможуть зберегти "тверезість" думки, то зустрінуть Новий 2020 рік з "похміллям".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Будуть випробування і у Раків, які перебувають у законному чи не дуже шлюбі. Якщо не хочете провести друге півріччя у сварках, додайте краплю романтики і пристрасті у ваші відносини. Вам нічого не варто влаштувати романтичний уїк-енд, відправити пікантну смс-ку або принести каву в ліжко, а ваш улюблений людина поверне вам вашу увагу сторицею.

Леви в 2019 році під впливом Юпітера в Стрільці опиняться на вершині слави. Вони будуть успішні не тільки в справах, але і в любові, їх чекають неймовірні любовні пригоди і удача в усьому.

Дівам має двоякий рік. Вони можуть стати щасливими в коханні. З іншого боку, Діви, зі своєю маніакальною педантичністю, яка часом переходить у перфекціонізм, можуть їх і не побачити

Під впливом Юпітера в Стрільці Ваги стануть, нарешті, рішучими у відносинах. Зірки радять перестати зважувати "за" і "проти", а замість цього приймати рішення, які давним-давно назріли.

Зірки обіцяють Скорпіонам насичений рік, а от яким він буде, зі знаком "плюс" або "мінус" — залежить від них самих. Вся справа в тому, що їх переповнить енергія, яку несе з собою Юпітер у Стрільці, та так, що вона буде буквально переливатися через край.

Стрільців 2019 рік буде без перебільшення тріумфальним. Їх чекає успіх всюди, в тому числі і в амурних справах. Якщо ви знаходитесь у відносинах, ваш улюблений чоловік буде всіляко потурати вам і балувати; якщо ви в пошуку — на вас чекають незабутні любовні пригоди, які цілком ймовірно можуть закінчитися пропозицією руки і серця.

В сексуальне життя Козерогів увірветься нестримний Юпітер, який в 2019 році транзитом проходить знак Стрільця. Він внесе сум'яття в звичний розпорядок життя, штовхаючи консервативних, стриманих і неэмоциональных Козерогів на дивні, з їх точки зору, вчинки.

В 2019 році Водоліїв чекає ряд випробувань на любовному фронті. Цей знак не терпить дисципліни і підпорядкування у відносинах, але в наступному році Водоліям буде все важче відбиватися від зазіхань партнера на їх особисту свободу.

Зірки обіцяють Рибам любовні пригоди практично протягом усього року. Але 1–5 січня і 14 серпня 31 грудня вам здасться, що вам не вистачає внутрішньої свободи, вас заганяють в якісь рамки, обмежують. Не варто на цій хвилі з'ясовувати стосунки, конфліктувати і відстоювати своє право на свободу.

Нагадаємо, від любові до ненависті: чого очікувати всім знакам Зодіаку в 2019-м.

Як повідомляв Знай. ua, календар удачі 2019: які дні обіцяють неймовірне везіння всім знакам Зодіаку.

Знай. ua писав, що знаки Зодіаку, які казково розбагатіють в 2019-м.