Жінка на ім'я Бренда Кридленд – мешканка американського штату Айдахо. З віком вона помітила, що починає набирати у вазі. Жінка прийшла до висновку, що набирає вагу через менопаузи.

З часом стан її здоров'я почало стрімко погіршуватися. Коли вона зрозуміла, що стандартними ліками, відпочинком і якісним сном не відбудешся, то вирішила нарешті звернутися в лікарню.

У лікарні Бренду розповіла, що кожний прийом їжі супроводжується неймовірною болем. Іноді їй навіть здається, що маленький шматочок їжі ніби застряє у неї в грудях.

Лікарі вирішили зробити пацієнтці комп'ютерну томограму. Її результати стали шоком абсолютно для всіх. Виявилося, що жінка видужала зовсім не через менопаузи. Неймовірно, але медики виявили в її тілі величезну пухлину. Вона почала витісняти внутрішні органи, що ускладнило надходження крові в мозок. З-за цього і погіршилося самопочуття Бренди, а також виникли проблеми зі здоров'ям. Пацієнтку це вразило. Вона навіть не підозрювала, що її здоров'я різко погіршився саме з цієї причини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В це складно повірити, але вага пухлини досягає 23 кілограми. На щастя, вона доброякісна. Фахівці вважають, що пацієнтка протягом декількох десятиліть хворіла ендометріозом. Це гінекологічне захворювання, при якому клітини внутрішнього шару стінки матки починають розростатися.

Медики повідомили Бренд, що пухлину можна видалити, і після цього її здоров'я покращитися. Хірургічна операція тривала 2,5 години. Після неї вагу Бренди зменшився майже на 30 кілограмів.

Портал "Знай.uа" вже писав: медексперти розповіли, як виникають небезпечні захворювання печінки і вказали на "тихого вбивцю". Хронічне захворювання не проявляє симптомів, поки не стане занадто пізно

Читайте також: медики випробували нову зброю проти раку, не обійшлося без наночастинок

Як повідомлялося, жінка загриміла в психлікарню з божевіллям, чоловік лікував її святою водою. Виявилося, їй потрібні були медики і операція