Ми так мало знаємо про власний організм та хвороби, що це може обернуться для нас досить плачевно.

Американка Лоріна Гутьєррес цілком собі щасливо жила зі своїм чоловіком Стівеном і трьома дітьми в Нью-Мексико, поки кілька місяців тому з нею не почало відбуватися щось дивне, розповідає New York Post.

Лікарі, не придумавши нічого кращого, визначили її в психіатричну лікарню. А чоловік при цьому випробовував на ній святу воду. На щастя медики незабаром з'ясували, що симптоми у пацієнтки ніяк не пов'язана з психіатрією.

Все почалося з того, що Лоріна ні з того ні з сього почала вести себе вкрай дивно. Чоловік, водій вантажівки розповів, що його 39-річна дружина стала нести всяку несинітницю, у неї почалися судоми. Вона намагалася вдарити Стівена, кричала, що по всьому будинку стоять камери і що терміново потрібно влаштувати втечу.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Переляканий чоловік поняття не мав, що робити. Стівен було припустив, що у справі якось замішана нечиста сила, і спробував напоїти дружину святою водою, але і це нічого не дало.

"Я був так наляканий, як ніби вона одержима. Вона не могла спати, несла всяку маячню. Весь час казала: "Нам треба піти звідси, потрібно піти". Коли я привів її до лікаря, він запитав мене, не пила вона або не вживала наркотики. На прийомі у психіатра вона постійно намагалася мене вдарити, так що нам доводилося її утримувати".

Лікарі думали, що справа в депресії або нервовий зрив. Вони помістили Лорину в психіатричну лікарню, де вона провела тиждень без всяких поліпшень. Тоді жінку було вирішено перевести в звичайну клініку, і там фахівці швидко зметикували, що з нею відбувається.

Незабаром стан американки погіршився: вона не могла говорити, їсти і ходити. Навіть природні потреби були їй не під силу — доводилося використовувати підгузники для дорослих.

Як виявилося, мозок Лоріни атакує її власна імунна система. У неї виявилася пухлина на яєчнику розмірами 15 на 15 сантиметрів, яка з-за реакції імунної системи призвела до анти-NMDA-рецепторного енцефаліту — важкій формі запалення головного мозку.

Видаливши пухлину, лікарі два місяці відновлювали здоров'я Лоріни за допомогою плазмаферезу і важких стероїдів.

Зараз жінка будинку, знаходиться в стадії ремісії, і вона не пам'ятає багато чого з того, що з нею відбувалося.

Нагадаємо, у британському хоспісі погодилися організувати весілля для жінки, що помирає від раку. На церемонії, влаштованій прямо біля її ліжка в хоспісі, були присутні всі друзі і родичі. Це був найщасливіший день у житті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джилліан Меркадо – дівчина, якій в ранньому віці поставили жахливий діагноз – м'язову дистрофію. Хвороба прикувала дівчину до інвалідного крісла. Багато хто може подумати, що в цей момент мрії про світ моди повинні були впасти. Але дівчина вирішила, що здаватися ні в якому разі не можна.

Також "Знай.uа" писав, цьому хлопцеві вдалося подолати рак. Лікарі вважали, що ніякої надії немає, тому одужання Шона вважається справжнім дивом. Йому поставили страшні діагнози: пухлина Аскіна і хвороба Ходжкіна. Шон став першою людиною у світі, який переміг ці захворювання.