Кожна людина по-різному реагує на сварки і конфлікти. Астрологи переконані, що у залежності від знака Зодіаку і підхід до чоловіків може бути різний.

Овен один з найбільш необидчивых знаків Зодіаку. Дрібні промахи вони прощають досить легко, а от з-за великих може серйозно образитися. Найбільше у відносинах цінує надійність, а отже для того, щоб помиритися потрібно дати йому зрозуміти, що ви не збираєтеся зраджувати його.

Тельці – переконані консерватори і з ними буває дуже важко помиритися. Потрібно запастися терпінням і маленькими кроками показувати, наскільки ви поступливі і як вам дороги ці відносини.

Близнюки у сварках бувають у люті і кажуть в гніві страшні речі. Не варто йти до нього миритися, коли він не в настрої, вони терпіти не можуть, коли на них тиснуть. Потрібно відчути його настрій.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ракам дуже важлива уважність їх партнерів. Вони довго звикають до людей і коли з близьким відбувається сварка, це може відкотити відносини назад. Він зможе вам довіряти лише з часом.

Егоїстичні Леви рідко дають другий шанс. Для того, щоб помиритися з ними, потрібно добряче попрацювати. Левам важливо, щоб партнер повністю поділяв його захоплення.

Діви всіма способами намагаються уникнути сварок. Діви впевнені, що якщо трапляється сварка. То тільки з вини партнера. Серце Діви розтане, якщо вона побачить, що ви намагаєтеся викоренити свої недоліки на благо ваших відносин. Дайте зрозуміти, що подібного більше не повториться.

З Вагами треба розмовляти. Можете навіть скласти план, згідно з яким ваші стосунки після цієї сварки вийдуть на кардинально інший рівень. Ваги це оцінять.

Скорпіони спалахують з-за дрібниць. Якщо від Скорпіона немає ніяких дій, починайте ворушитися самі. Не поспішаючи і без зайвих емоцій поясніть свою позицію. Підкресліть, що у відносинах ви чекаєте розуміння, любові, злагоди

Стрільці готові все пробачити до пори до часу. Якщо у вашій парі стався розлад, то Стрілець мовчки збере речі і піде. Не можна сказати, що його неможливо буде повернути. Але доведеться докласти зусилля. Їм потрібно довести, що ви вже інший чоловік і такої ситуації не повторитися.

Козероги йдуть, як Стрільці, але ще й спалюють за собою всі мости. З ним дуже складно помиритися, єдиний шлях – змінитися самому. Потрібно зробити так, щоб він дізнався, що без нього ваше життя стало краще і цікавіше. Якщо у Козерога ще залишилися до вас почуття, то він повернеться.

Водоліями складно відновити відносини. Не можна поспішати і довести, що позитивного у відносинах з вами набагато більше, ніж образ.

Риби не терплять тиску і переслідувань. В критичні моменти краще відсторонитися від них. Але не забувайте час від часу нагадувати про себе. Але робіть це акуратно і більше цікавтеся життям Риби. При цьому давайте зрозуміти, що все у вашому житті чудово.

Нагадаємо, любовний гороскоп на 2019 для всіх знаків Зодіаку: як подолати самотність. Зберігайте спокій і слухайте партнера.

Як повідомляв Знай. ua, Амур завітає в гості: еротичний гороскоп на 2019 для кожного. Астрологи склали сексуальний гороскоп на 2019 рік.

Знай. ua писав, що календар удачі 2019: які дні обіцяють неймовірне везіння всім знакам Зодіаку. Поспішайте дізнатися свій час "Х"!