Трапляються випадки, коли постити фотки треба було без підпису. Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова викликала бурю критики в мережі, опублікувавши фото, на якому вона прикриває свої груди руками. Крім того, фолловери артистки назвали її "безграмотною" і "неосвіченою", оскільки та назвала Індійський океан морем.

"Ось вам в стрічку трохи передсвяткового теплого мальдівського моря І у мене є ціле море! Красивих фотографій, якими я зможу вас радувати (або розбурхувати) ще довгий час. А всім злиднями бажаю терпіння і мужності це пережити... ", - написала балерина.

Волочкова вирушила у відпустку на Мальдіви, звідки постить десятки провокаційних фото. Цього разу епатажна світська левиця розмістила в Instagram знімок, на якому вона зображена топлес.

Користувачі мережі обурюються. Крім того, їм не сподобалося те, що балерина назвала Індійський океан мальдівських морем.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова протерла кухню причинним місцем: посади свиню за стіл. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдівських островів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Скандальна артистка вирішила прорекламувати компанію, яка зробила ремонт у квартирі її паралізованого батька, проте навіщось сіла на шпагат прямо посеред кухні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.