Тиждень з 21 по 27 січня є підходящим часом для того, щоб очистити свою енергетику від негативу і залучити удачу і блага в своє життя. У ваше життя приходить багато тепла і світла, коли ви практично не думаєте про погане.

Овен відчує на собі удачу в перші три дні. Прекрасний час для зміни обстановки і нових починань. З четверга Овнам не варто квапити події і відпустити ситуацію.

Тельцям варто звернути увагу на життєвий тонус і підвищувати свою енергетику. Можливі серйозні перепади настрою, сварки, конфлікти. Словом, у ці сім днів краще не виходити за межі власної зони комфорту і не втручатися в чуже особисте простір.

Близнюки можуть бути занадто самокритичними у ці сім днів. Астрологи зазначають можливе підвищення емоційної чутливості. Розвинена емпатія небезпечна, тому варто частіше думати про себе коханих, а не про оточуючих людей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раки зіткнуться з деякими проблемами на початку тижня. З середи можна сміливо пропонувати людям обмін інформацією і допомогою. Остерігатися потрібно чуток і пліток, які можуть бути не найприємнішими.

Левам потрібно бути акуратними на початку тижня. В цілому на тижні краще не подорожувати і не затівати зміни обстановки. Краще обмежити покупки і поменше спілкуватися з незнайомцями.

Дів чекає стабільна тиждень. Гряде тиждень внутрішніх перебудов. Саме час зайнятися самоаналізом і духовними пошуками для того, щоб вирішити емоційні проблеми і знайти новий шлях у житті і мотивацію.

Терезам варто зайнятися домашніми справами. У разі, якщо ви займатися прибиранням не хочете, віддайте перевагу романтиці і нових знайомств. На роботі у ці сім днів будь-які справи будуть сперечатися.

Скорпіонам з їх вродженої харизмою потрібно звернути увагу на оточуючих і допомогти їм в їх справах. Допомагаючи людям зараз, Скорпіони вкладаються в своє майбутнє, яке обіцяє бути світлим і приємним. Всесвіт дуже скоро внесе позитивні корективи в життя Скорпіонів.

Стрільців у перші два дні охороняє потужна енергетика планет. Це будуть прекрасні дні для вирішення проблем будинку і на роботі. У любові представникам даного Знаку теж посміхнеться удача — самотнім Стрільцям буде простіше знайти другу половинку, а тим, хто вже у відносинах, стане легше перевести їх на новий рівень.

Козерогам варто позбутися від негативних думок. При цьому в самому початку тижня удача буде поруч з Козерогами. Будь-які проблеми можна вирішити в такі періоди максимально просто.

Водолії зможуть притягнути у своє життя бажане. Перші три дні тижня стануть для представників цього Знака найвдалішими. Далі настане період спокою і розміреності.

Рибам на цьому тижні важливо послідовність дій. Це не час для хаосу, поспіху, заздрощів та агресії. Потрібно ретельніше продумувати справи і не зациклюватися на проблемах. Планети і зірки будуть в гармонії перші два-три дні, а потім позитивна енергія піде на спад.

Нагадаємо, Амур завітає в гості: еротичний гороскоп на 2019 для кожного.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп на тиждень 21-28 січня: які знаки Зодіаку озолотять зірки.

Знай. ua писав, що щасливі дні кожного знака Зодіаку: в це час ви будете під захистом зірок.