Скандал в мережі розгорівся навколо ефіру американського каналу CNBC. Уважний глядач звернув увагу на жахливу дивину з очима запрошеної гості.

Банкір з фінансового холдингу UBS Group AG Еллі Маккартні прийняла нелюдський вид і всього на мить, коли моргнула, стала схожа на рептилоїда. Відповідний відеодоказ глядач опублікував на YouTube.

Конспірологи переконані, що це не технічні перешкоди, а реальність. Вони стверджують, що на землі давно бродять прибульці, тільки ми їх не помічаємо. До того ж людьми керують саме рептилоїди, які займають президентські посади і очолюють світові банки.

Користувачі мережі погодилися з телеглядачем: Еллі Маккартні, дійсно, була схожа на рептилоїда. Знайшлися скептики, які написали про дефект зйомки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що жителі США дивилися програму новин, де в одному з сюжетів їх погляди прикувала дивна жінка, яка давала інтерв'ю. Героїня програми шокувала американців своїми очима, зіниці яких були подібні живим тваринам, передає видання "Діалог".

Налякана публіка вирішила, що на екрані постав рептилоид в жіночому вигляді. Фахівці з аномальних явищ не раз заявляли про позаземних раси, які живуть серед землян.

Нагадаємо, прибулець-турист на Місяці потрапив в об'єктив камери. Навіть прибульці ходять на пікнік.

Як повідомляв Знай. ua, марсіанський рептилоид потрапив в об'єктив NASA. Нове фото з Марса дивує.

Знай. ua писав, що рептилоиды у прямому ефірі: інопланетянка страшенно налякала телеглядачів. Налякана публіка вирішила, що на екрані постав рептилоид в жіночому вигляді.