Мем "distracted boyfriend" з'явився в мережі приблизно 2 роки тому. Він присвячений хлопцеві, який йде за руку зі своєю дівчиною, але задивляється на іншу - яка проходить повз. Він дуже швидко став популярним, його почали всіляко переробляти, користувачі ділилися один з одним все новими і новими варіантами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З'явилася навіть версія з протилежною статтю. На зображенні дівчина йде з одним хлопцем, а задивляється на іншого.

На початку 2019 року цей мем вирішили переосмислити. Тепер хлопець виконує роль слова або букви. А дві дівчини - це слово або вираз, яким можна доповнити букву або слово хлопця.

Один з перших мемів в новій інтерпретації з'явився в мережі в середині січня. Автор жарти оригінально обіграв слова з пісень легендарних музичних груп Queen "Bohemian Rhapsody" і Abba "Mamma Mia".

Цим мемом користувач поділився в соціальній мережі Reddit. Це стало причиною виникнення нової епохи distracted boyfriend. Користувачі почали створювати смішні картинки в тому ж дусі. Вони діляться ними в Twitter, в Telegram-каналах, в Facebook і ВКонтакте.

Вони дійсно варті вашої уваги.

Депресія і побачення

Щастя і ненависть

Старі і нові меми

Суїцид і секс

Почали переробляти і альтернативну версію.

«Rasputin» Boney M. и «Bad romance» Леді Гаги

"Знай.ua" вже писав: новий челендж змусив зірок показати фото 10-річної давності

А також: користувачі Twitter запустили новий флешмоб по створенню портретів на картоплі

Нагадаємо: фанати Адель влаштували зворушливий флешмоб