Луїс Рене Крус – житель Колумбії, який присвятив своє життя мистецтву. Його діяльність досить незвичайна. Завдяки їй його почали називати Людина-трансформер. Щоранку чоловік виходить на дорогу, щоб розважати водіїв, які застрягли в пробці. Робить він це неймовірно оригінально. Луїс одягає саморобний картонний костюм і виходить в ньому на головну вулицю колумбійської столиці – Боготи.

Такі вистави чоловік влаштовує уже протягом восьми років. Раніше він був звичайним вуличним художником. Кожен рік він змінює свій костюм. Персонажі, яким присвячені перфоманси, теж постійно змінюються. Вибрати нового героя Людині-трансформера допомагає його улюблена сім'я. Разом з дружиною і синами Крус вибирає дизайн, колір і форму костюмів. Один з останніх образів - десептикон Баррикейд.

Луїс поділився історією своєї діяльності:

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коли почалася економічна криза, настали дуже складні часи для багатьох жителів країни і для моєї сім'ї в тому числі. До того ж, у той час ми з дружиною чекали появи на світ другої дитини. Моя заробітна плата була мінімальною – її практично не вистачало на життя. Тому мені довелося придумати щось, що дозволить збільшити прибуток. Чесно кажучи, не було ніякого супер-плану. Я глянув просто на іграшку свого сина. Це була машина, яка перетворюється на робота. Це надихнуло мене на перегляд відомої кінострічки "Трансформери". Я подумав, що теж можу зробити трансформера. Саме так і народилася ідея для створення костюма".

Луїс створив вже 8 костюмів, і вони досить оригінальні. Подання чоловіки привертають і восторгают водіїв, тому вони не скупляться на гроші. Все це виглядає дійсно видовищно.

Багато людей запитують Луїса про те, допомагають звичайні зігнуті і пофарбовані картонки прожити йому і його родині. Він завжди відповідає:

"Так, моя сім'я живе за рахунок цього. Картонки годують відразу п'ятьох осіб: мою 38-річну дружину, 70-річну маму, синів 8 і 16 років і мене".

"Знай.uа" вже писав: художниця показала реальне життя мам в кумедних малюнках

А також: легенду тенісу не пустили в роздягальню без бейджика

Нагадаємо: у мережу потрапив малюнок художниці-початківця, яка не вважає себе талановитою. Так запустився новий флешмоб