Талановита художниця Марія Горбунова не тільки відмінно малює іронічні та точні сюжети, які підкорили мам всього світу, але і встигає при цьому виховувати двох дітей. Доньці Мирославі - два з половиною рочки, а малюкові Юрі - 11 місяців.

Справлятися з тягарем материнства їй допомагає коханий чоловік і відмінне почуття гумору, яким вона із задоволенням ділиться з оточуючими на своїй сторінці в мережі Instagram. Серію ілюстрацій мила дівчина публікує під хештегом #мамскиеисториивкартинках.

Марія не просто так вирішила стати художницею, вона не самоук, за її плечима диплом дизайнера інтер'єрів. Але, як і у багатьох молодих мам, декрет вніс в майбутню кар'єру свої корективи, і Марія стала художником-ілюстратором.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Перша забавна картинка, намальована Машею, це замальовка з умовною назвою "Мама в туалеті". Малюнок несподівано одержав величезну кількість відгуків.

Адже насправді, маючи двох маленьких дітей, іноді буває дуже складно усамітнитися навіть на хвилину, обов'язково хтось із них вирішить, що мама життєво необхідна йому саме зараз.

"Мій телефон просто розривався від повідомлень, я навіть не встигала відповідати всім. Останній раз в моєму блозі був такий ажіотаж, коли я малювала афішу для концерту групи "Ленінград". Знайомі і незнайомі мені люди писали, що ця історія взята з життя".

Успіх першої комічною замальовки надихнув Машу на створення нових картинок про будні материнства.

Багато малюнків супроводжуються веселим підписом з описом ситуації. Такі не соромно подарувати в якості листівок.

Користувачі інтернету жваво обговорювали комічні ситуації, в які потрапляли самі, і явно висловлювали автору своє схвалення.

Через якийсь час, малюнки Марії опублікували на своїх сторінках відразу кілька відомих сайтів з мільйонним кількістю користувачів. Кількість коментарів відразу збільшилася в рази.

Позитивних відповідей набагато більше, ніж негативних. Мені здається не можна зациклюватися тільки на одній грані материнства. Марія

У житті завжди є місце і хорошого, і не дуже. Важливо те, під яким кутом ти сам дивишся на ситуацію. Марія

А сюжети все, що я беру з життя, вони не надумані і знайомі дуже багатьом мамам, - відповідає Марія.

Зупинятися художниця не збирається.

Діти ростуть, і кожен день зі звичайних материнських буднів з'являються нові сюжети для іронічних малюнків.

Нагадаємо, креативна дівчина перетворює пироги у твори мистецтва. Занадто гарні для того, щоб їх їсти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оссі Саарінен (Ossi Saarinen) всього 22 роки, але його роботи дадуть фору найіменитішим фотографам природи.

Також "Знай.uа" писав, чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.