У мережі з'явився трейлер довгоочікуваного китайського науково-фантастичного фільму «Блукаюча Земля» (The Wandering Earth).

Кінострічка була знята за однойменним оповіданням письменника-фантаста Лю Цисіня. Про це інформує сайт itc.ua.

Сюжет фільму розгортається в найближчому майбутньому.

"Коли стає відомо, що Сонце скоро згасне, людство запускає масштабний проект під назвою "Блукаюча Земля", мета якого - за допомогою складних технічних пристосувань перетворити планету в справжній космічний корабель, і відправитися разом з нею на пошуки кращого місця в космосі", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Зазначається, що перше на великах екранах фільм зможуть побачити жителі Китаю 5 лютого. У США прем'єра фільму заплонавана на три дні пізніше. Раніше в мережі з'явився тизер-трейлер кінокартини.

Нагадаємо, днями видання The Atlantic опублікувало відверте зізнання чотирьох чоловіків, які стверджували, що режисер Брайан Сінгер намагався спокусити їх і добивався сексуального контакту, поки ті були неповнолітніми. Така заява надійшла відразу після оголошення номінантів премії "Оскар-2019". Стрічка "Богемна рапсодія", знята 53-річним Сінгером, претендує одразу на кілька нагород.

У статті The Atlantic Сінгера звинувачують у розбещенні неповнолітніх, наймолодшому з яких було всього 13 років. Так, режисер нібито спокусив трьох хлопців під час вечірок у своєму особняку в Беверлі-Хіллз в кінці 90-х, а одного під час зйомок фільму в 1997 році. Сінгер ж заявив через своїх адвокатів, що все написане – брехня. ""Богемна рапсодія" вже удостоєна нагород. Гомофобні звинувачення зручно приурочені до її успіху," – впевнений режисер.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що історія про вбивство хлопчика стала основою для стрічки "Затримання" (Detainment) ірландського режисера Вінсента Лемба, проте режисер побудував кар'єру на чужому горі.

Також всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не буде вести церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" у 2019 році.