Не для кого не секрет, що напередодні легендарної церемонії нагородження "Оскар" – найкращий час для нових пліток і секс-скандалів. Особливо, якщо в них задіяні актори та режисери фільмів-фаворитів. Так, днями видання The Atlantic опублікувало відверте зізнання чотирьох чоловіків, які стверджували, що режисер Брайан Сінгер намагався спокусити їх і добивався сексуального контакту, поки ті були неповнолітніми. Така заява надійшла відразу після оголошення номінантів премії "Оскар-2019". Стрічка "Богемна рапсодія", знята 53-річним Сінгером, претендує одразу на кілька нагород.

У статті The Atlantic Сінгера звинувачують у розбещенні неповнолітніх, наймолодшому з яких було всього 13 років. Так, режисер нібито спокусив трьох хлопців під час вечірок у своєму особняку в Беверлі-Хіллз в кінці 90-х, а одного під час зйомок фільму в 1997 році. Сінгер ж заявив через своїх адвокатів, що все написане – брехня. ""Богемна рапсодія" вже удостоєна нагород. Гомофобні звинувачення зручно приурочені до її успіху," – впевнений режисер.

Проте, варто зазначити, що подібні звинувачення виникають не вперше. Брайана Сінгера неодноразово звинувачували в насильницьких діях. У 2017 році проти нього подав позов Сесар Санчес-Гусман, який звинуватив його в нарузі, що трапилася в 2003 році.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що історія про вбивство хлопчика стала основою для стрічки "Затримання" (Detainment) ірландського режисера Вінсента Лемба, проте режисер побудував кар'єру на чужому горі.

Також всесвітньо відомий голлівудський комік Кевін Харт не буде вести церемонію вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар" у 2019 році.