Американець Уїлл Новак на початку січня отримав на свою електронну пошту незвичайний лист. Хтось на ім'я Девін з незнайомої адреси запрошував його на парубоцькій вечір на честь одруження Анджело — людини, яку він теж не знав. Судячи зі змісту листа, програма заходу обіцяла бути досить цікавою. Повідомляє Medialeaks.

Планувалося, що друзі Анджело вирушать на гірськолижний курорт у Вермонт, де будуть жити в шалі, пити пиво, їсти італійську їжу і барбекю. А дрес-код у них буде - 80-ті!

Уїлл не зміг відправити такий лист у кошик, і відповів невідомим відправникам.

"Я не знаю, хто такий Анджело. Я Уїлл Новак, живу в Арізоні. Звичайно, Вермонт — це занадто далеко, щоб їхати туди заради парубочого вечора хлопця, якого я не знаю. Але це значить, що я все одно приїду. Здається, Анджело класний хлопець, і я хочу внести свою лепту в його проводи. Сподіваюся, його наречена (або наречений) теж чудова".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Організатори парубочого вечора Анджело написали, що будуть дуже раді бачити Новака, хоча спочатку лист призначався іншому Уїллу Новаку.

Шлях був далекий, а чоловік тільки що відремонтував свій будинок і дбав про дочку, так що грошей у нього було небагато. Але Новак не зневірився і почав збір коштів на дорогу на GoFundMe.

Початкова мета була - 750 доларів (50 тисяч рублів), але люди зібрали для Новака в рази більше - 4 375 доларів (близько 290 тисяч рублів).

Всі зайві гроші Уїлл пообіцяв витратити на дитину, яку, як виявилося, очікують Анджело і його наречена, а всім, хто надіслав гроші, чоловік обіцяв відзвітувати про свою поїздку.

Американець Уїлл Новак побував на вечірці, куди його запросили через помилку в електронному листі, і жодного разу не пошкодував про це. Свято вийшло епічне, адже якщо б Новак не наважився відповісти, всієї цієї історії і не бувати.

Судячи з того, що чоловік розповів INSIDER, свято його не розчарувало.

"Коли я увійшов, Анджело стояв на вершині барабана, навколо нього були феєрверки і він грав якийсь метал на гітарі. Ось це було круто".

На вечірці Уїлл зустрів і свого повного тезку, за якого отримав лист. Виявилося, що схожі вони не тільки ім'ям, але й смаками в кіно і музиці. Судячи з фото, вечірка і правда вийшла весела.

Сам Новак дуже радий, що побував на парубочій вечірці, але каже, що на весілля вже навряд чи приїде, щоб не переключати увагу з молодят на себе.

Нагадаємо, впливовий бізнесмен одночасно перебував у шлюбі з трьома жінками. Його дружини не підозрювали про існування один одного, а вони практично сусідки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопець вранці виявив обручку на пальці своєї дівчини, він нічого не пам'ятав про минулу ніч.

Також "Знай.uа" писав, заради ідеального весілля наречена змусила гостей змінити зовнішність.