Сім'я, яка проживає в італійському містечку Саленто, почала вести відлюдницький спосіб життя. Подружжя з дітьми закрилися у власному домі і не виходили на вулицю два з половиною роки. Це не пов'язано з якимись переконаннями, принципами або поглядами на життя. Всьому виною патологічна інтернет-залежність.

Сім'я складається з молодих батьків, 40-річного батька та 43-річної матері, а також двох неповнолітніх дітей – дівчинки 9 років і хлопчика 15 років. Єдиною, хто залишав будинок весь цей час, є дочка. Вона щодня відвідувала школу, ходила в магазин за продуктами і всім необхідним.

В родині склалася дуже дивна і шокуюча ситуація. Про неї дізнався директор школи, в якій навчається дівчинка. Вчителі повідомили йому, що зовнішній вигляд дівчинки змінився. Вона почала приходити в брудному одязі, стало помітно, що дорослі за нею доглядають. Раніше такого не було. Директору довелося розповісти про всім соціальним службам і поліції. Він хотів, щоб відповідні органи перевірили, як складуться справи у будинку дівчинки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як виявилося, батько, мати і син практично весь час проводили за комп'ютерами і постійно сиділи вдома. Вони просто не бачили сенсу виходити на вулицю. Батько сім'ї отримував соціальну допомогу. У будинку також були деякі заощадження. Це і дозволило обом батькам постійно перебуває вдома і не працювати. Все погано з 15-річним хлопчиком. Він практично весь час перебував за комп'ютером в сидячому положенні і практично не ворушився і не пересувався. Йому необхідно пройти тривалий курс фізіотерапії, щоб відновитися.

Портал "Знай.uа" вже розповідав: збулися пророкування геніального Айзека Азімова через 35 років: роботи, інтернет-залежність та колонізація Марса. Азімов передбачив зростання популярності комп'ютерів

Читайте також: 5 простих способів позбутися інтернет-залежності

Як повідомлялося, Google змусить користувачів годинами дивитися рекламу. Зараз йде робота над новою версією маніфесту