1. З'ясуйте, наскільки це шкідливо насправді. Це допоможе усвідомити всю серйозність проблеми. Здавалося б,дізнаватися нову інформацію завжди корисно, однак варто поставити певні межі, які і знизять залежність від мережі і спілкування в соціальних мережах.

2. Не відчувайте себе погано через те, що не читаєте цифровий потік електронної пошти, повідомлень в блозі або веб-контент. Це допоможе позбутися від бажання перевірити пошту, або ж зайти на свій улюблений сайт за дозою нової інформації.

3. Не читайте все слово в слово. Сканування і розпізнавання – дійсно важливий і необхідний навик, коли вам потрібно переглянути багато інформації. Не думайте, що вам обов'язково потрібно прочитати всі повідомлення в отслеживаемом блозі. Це лише заб'є вашу голову непотрібної інформації, від якої голова може піти обертом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4. Встановіть часові терміни. Визначте конкретну кількість часу, що проводиться в мережі. І ні в якому разі не варто порушувати ці межі, якщо ви чітко намір позбутися від інтернет-залежності.

5. Визначте, коли необхідно вимкнути комп'ютер і прогулятися. Важливо розподіляти відрізки часу з метою забезпечення розуміння та обробки отриманої інформації. До того ж, відключити інтернет на смартфоні теж буває дуже корисно. Особливо, якщо ви збираєтеся в похід, або ж взяти відпустку на роботі.

Нагадаємо про 15 дитинчат диких тварин, яких ви навряд чи бачили. Наймиліші створіння на світі. Чарівні маленькі звірятка!

Як повідомляв портал "Знай.uа" якби не кошеня, дівчинка могла померти. Крик кішки врятував життя дитині. Неймовірно! І хто сказав, що друг людини - собака? Ця історія вражає!

Також Знай.uа" писав про те, що подивитися на Новий Рік і Різдво: найбільш очікувані українські та іноземні прем'єри кіно. Запасаємося попкорном і влаштовуємося зручніше.