Довіра – важлива частина життя. Але вона завжди пов'язана з ризиком, адже в будь-який момент ви з відкритою душею можете стати жертвою підлості і зради. На цей підлий гачок попадаються навіть ті, хто вважає, що добре розбираються в людях.

Терези

Найпідступніший знак Зодіаку. Вони заради власної вигоди готові піти на будь що. Спочатку вони здаються вірними і гарними друзями, проте як тільки трапиться непередбачена ситуація, вони в першу чергу будуть рятувати себе і до одного їм не буде ніякого діла. З легкістю ставлять підніжки і переступають через жертву, якщо того вимагають обставини.

Водолій

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ці особи дуже злопам'ятні. Вони запам'ятовують всі без винятку. Навіть необережно кинуті в їх адресу слова і зберігають кожну маленьку образу. При цьому вони ніколи не подають виду, що їх самолюбство зачепили, однак починають складати план помсти. Мстять вони холоднокровно і не знають пощади.

Рак

Ці особи беруть на себе занадто багато. Вони переконані, що існує дві думки: їх власна і неправильна. Раки без зайвих слів і роздумів викреслять вас з свого життя, якщо ви не станете робити те, що потрібно саме їм. Вони досить егоїстичні і абсолютно не вміють зберігати таємниці.

Нагадаємо, приструнять навіть дракона: 5 найсильніших жінок за знаком Зодіаку. Вони мудрі, розумні і хитрі, тому краще не сперечатися.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп ідеальних відносин: які знаки Зодіаку подарують вам щастя. Овен і Стрілець помітять один одного відразу.

Знай. ua писав, що топ-5 найбільш сильних жінок за знаком Зодіаку. Ці жінки впевнено йдуть до мети і ніколи не зупиняються на досягнутому.