У соціальній мережі Instagram модний батл в купальниках підтримала героїня світських хронік і активна учасниця Паризького тижня моди - грецька принцеса Марія-Олімпія.

Принцеса Марія-Олімпія

У своєму блозі жінка виставляє спокусливі фото з відпрочинку на екзотичних курортах.

Принцеса Марія-Олімпія

Як і багато зірок, любить дразнити пікантни знімками своїх шанувальників. Проте уважні користувачі помітили, що Марія-Олімпія схожа на нашу вітчизняну поп-діву Олю Полякову.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Принцеса Марія-Олімпія

"Марії-Олімпії 22 роки, вона молода і струнка, але 35-річна Оля Полякова виглядає на її тлі нітрохи не гірше. До того ж українські шанувальники Полякової звикли до того, що зірка з ними завжди гранично відверта", - йдеться у повідомленні.

Оля Полякова

Наші читачі теж можуть переконатися, що ці дві прекрасні жінки дуже схожі між собою. Але чия фігура виглядає сексуальніше?

Принцеса Марія-Олімпія и Оля Полякова

Нагадаємо, дочка Олі Полякової Марія, яка привітала маму з днем народження архівним фото, в останній день відпочинку у сонячному Таїланді поділилася з фоловерами світлинами на тлі тропічних пальм.

На фото Маша постає у такому ж купальнику з написом "Маямі", який є і у її зіркової мами.

На днях знаменитість опублікувала скандальні фотографії у своєму "Інстаграмі", на яких позує в купальнику разом з дочкою.

Зірка і її старша донька демонструють розкішні фігурки. І здається, яблуко від яблуні недалеко впало! Обидві дівчини – в однакових купальниках та у відмінній формі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфи з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.