Дочка Олі Полякової Марія, яка привітала маму з днем народження архівним фото, в останній день відпочинку у сонячному Таїланді поділилася з фоловерами світлинами на тлі тропічних пальм.

На фото Маша постає у такому ж купальнику з написом "Маямі", який є і у її зіркової мами.

Зазначимо, що зіркова матуся і донечка також мають однакові роздільні купальники з цієї ж серії. З тиждень тому Полякова з Машею позували у них на яхті. Тоді співачка запитала у фоловерів, чи схожі вони з донькою.

На фото також видно, що Марія відростила довгі коси.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Оля Полякова з родиною
Оля Полякова з родиною

Раніше передавалося, що відома українська виконавиця Оля Полякова вже кілька тижнів як забула про концерти і репетиції і присвячує весь свій час сім'ї – вона разом з доньками відпочиває в теплих країнах і не забуває радувати шанувальників фото в бікіні.

На днях знаменитість опублікувала скандальні фотографії у своєму "Інстаграмі", на яких позує в купальнику разом з дочкою.

Зірка і її старша донька демонструють розкішні фігурки. І здається, яблуко від яблуні недалеко впало! Обидві дівчини – в однакових купальниках та у відмінній формі.

Оля Полякова з доньками Машею і Алісою
Оля Полякова з доньками Машею і Алісою

Знімок став своєрідною відповіддю всім хейтерам Полякової, які негативно висловлювалися в коментарях щодо фігури дочки знаменитості, звинувачуючи її в повноті і залишаючи жорстокі образи. А Маша наочно продемонструвала їм, що від зіркової мами зовсім не відстає.

Також ми писали, що співачка Оля Полякова підхопила челлендж "10 років тому" і показала користувачам, як виглядала на самому початку своєї кар'єри.

Здається, що Оля зовсім не постаріла, і десять років потому виглядає все так само свіжо. У 25 років співачка була не менш епатажною, а всі її виходи в світ були в яскравих образах.

Нагадаємо, популярна українська співачка Оля Полякова відсвяткувала свій 35-й день народження в Таїланді.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова показала, як виглядала на самому початку своєї кар'єри.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Полякова показала струнку фігуру в розкішному купальнику.