Українська зірка, співачка Ольга Полякова повідомила в соціальних мережах про те, що вона потрапила в лікарню.

Як розповіла співачка, за пару годин до корпоративу, на якому Полякова повинна була виступати, стався нещасний випадок. Полякова пішла в салон на фарбування волосся і, сідаючи в машину, сильно вдарилася головою.

Через травму Полякова потрапила в лікарню. Вона повідомила, що їй навіть поставили крапельницю. Співачка записала відеозвернення до своїх пыдписників прямо з лікарняного ліжка і розповіла всі подробиці пригоди.

"Ви не повірите, чим закінчився мій похід в салон! Я вдарилася головою об верх машини і лежу під крапельницею", - розповіла артистка.

Але вже через деякий час Полякова зняла нове відео, на якому постала з яскравим макіяжем і в салоні авто і заявила, що все ж поїде виступати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Незважаючи на те, що голова моя болить, корпоратив відпрацювати потрібно, бо люди чекають. Тому я в такому стані після крапельниць туди їду", - повідомила на камеру Оля Полякова.

Раніше ми писали, що співачка Оля Полякова показала на своїй сторінці в соцмережах перший трейлер другої частини української еротичної комедії "Свінгери-2", прем'єра якої відбудеться 1 березня. Артистка зіграла одну з головних ролей.

Також повідомлялося, що Оля Полякова на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала фото, яке було зроблено для соціального проекту. На фотографії Оля Полякова позує в яскравому червоному костюмі оригінального фасону, який складається з штанів і піджака, який більше схожий на блузку. Це вбрання відмінно підкреслює струнку фігуру артистки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

Також артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.