Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і в цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, яке було зроблено для соціального проекту, про який вона розповіла в підписі до фото. На фотографії Оля Полякова позує в яскравому червоному костюмі оригінального фасону, який складається з кльошних штанів і піджака, який більше схожий на блузку. Цей наряд відмінно підкреслює струнку фігуру артистки. Оля одягла масивні білі сережки, а рожеве волосся розпустила. На ній стриманий макіяж.

У підписі до фотографії Полякова розповіла про проект, в якому взяла участь. "Добрий вечір. Вчора взяла участь у фотосесії для чудового соціального проекту організованого Центром демократії і верховенства права (CEDEM), який повинен допомогти донести українцям, що необхідно пристібатися ременем безпеки кожного разу коли ти сідаєш в автомобіль, навіть якщо ти їдеш в святковому фешн-луку на вечірку. Краще - пару зайвих складок на одязі від ременя безпеки, ніж ставити під ризик своє життя! Пристебнутий ремінь безпеки збільшує шанс зберегти життя в разі аварії в два рази! Я вважаю необхідним привернути увагу суспільства до цієї проблеми!", - написала Оля.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписники Олі не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Полякової. Користувачі відзначили гарне вбрання артистки, а після скандальних голих фото Олі пишуть, що в одязі вона виглядає привабливіше.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.