Відомі українські співачки Оля Полякова, Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Tayanna, Даша Астаф'єва та Мішель Андраде стали героїнями передноворічної соціальної сесії "Пом'ята, але жива!" інформує ТСН.

Вже незабаром ця соціальна кампанія стартує в Україні. Мета соціальної реклами привчити українців до елементарному - пристібати ремені безпеки, сідаючи за кермо. За статистичними даними лише кожен четвертий водій в Україні робить це систематично.

Учасниці соціальної фотосесії Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Таянна, Мішель Андраде і Даша Астаф'єва позують в зім'ятих вечірніх сукнях, тим самим показуючи іншим, що краще бути в пом'ятому плаття і живий.

Даша Астаф'єва з сумом згадала ніч, коли вона відпочивала на задньому сидінні і машина лоб в лоб зіткнувся з іншим авто. Тоді ніхто не був пристебнутий.

"Я вискочила і побігла полем. Боса, по полю", - поділилася спогадами співачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тоді Даша відбулася лише переляком. А ось співачка Оля Полякова, коли їй було вісімнадцять, не сиділа за кермом, а поруч з водієм. Автомобіль загальмував і в результаті зіткнення "королева ночі" розбила голову і три місяці провела в лікарні.

"Був синій очей. Потім воно чомусь перейшло на інший очей, і у мене було два сині очі, які не відкривалися. Це було дуже страшно", - згадала співачка, у якої на пам'ять про ту подію залишився шрам біля лівої брови.

Враженнями від участі у фотосесії Оля Полякова поділилася зі своїми передплатників в Instagram.

Взяла участь у фотосесії для чудового соціального проекту організованого Центром демократії і верховенства права (CEDEM), який повинен допомогти донести українцям, що треба пристібатися ременем безпеки кожен раз коли ти сідаєш в автомобіль, навіть якщо ти їдеш у святковому фешн-луці на вечірку. Краще - кілька зайвих складок на одязі від ременя безпеки, ніж ставити під ризик життя! Пристебнутий ремінь безпеки збільшує шанс зберегти життя в разі аварії в два рази!!! Я вважаю за необхідне привернути увагу суспільства до цієї проблеми!", -зазначила Ольга Полякова

Нагадаємо, Даша Астаф'єва відверто розповіла про поцілунок з Поляковою: ми просто насолоджувалися

Екс-Nikita і український секс-символ Даша Астаф'єва відверто прокоментувала пристрасний поцілунок зі співачкою Олею Поляковою. Даша розповіла, що це було дуже приємно – "вони просто отримували задоволення". У тієї ж годину, за словами Астаф'євої, хоча їх з Полякової і називають секс-символами, вони обидві досить "цнотливі" , і тому сам момент поцілунку був досить тривожним. Дівчата не могли визначитися, кому починати першою.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Вагітна все-таки: Полякова оголила живіт і звела соцмережі з розуму

Також "Знай.uа" писав, що Полякова затьмарила мережу вбранням, про неприкритий зад вже забули