Екс-Nikita і український секс-символ Даша Астаф'єва відверто прокоментувала пристрасний поцілунок зі співачкою Олею Поляковою. Даша розповіла, що це було дуже приємно – "вони просто отримували задоволення". У той же час, за словами Астаф'євої, хоча їх з Полякової і називають секс-символами, вони обидві досить "цнотливі" , і тому сам момент поцілунку був досить тривожним. Дівчата не могли визначитися, кому починати першою.

Артистки знімаються у другій частині української еротичної комедії "Свінгери". І в одній з відвертих сцен Даша і Оля починають пристрасно цілуватися.

"Хто не цілувався зі своєю подругою? Та я не вірю. 98 відсотків дівчат це робили або в тверезому, або в не дуже стані. І нічого такого в поцілунку з жінкою немає поганого для мене. Це абсолютна норма", - сказала Полякова.

Даша теж не соромиться про це говорити - їй дуже сподобався поцілунок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми просто отримували задоволення і насолоджувалися один одним", - зізналася Астаф'єва.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Надя Дорофєєва розповіла, чому їй важко бути коханкою Зеленського: "Він обіцяв розлучитися".

Солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва, яка зараз знаходиться на піку своєї популярності, дебютувала в кіно. Вона знялася в українській романтичній комедії "Я, ти, він, вона" – дітище студії Квартал 95, де зіграла коханку коміка Володимира Зеленського. Дорофєєва поділилася враженнями про зйомки і розповіла, які моменти на знімальному майданчику далися їй складніше всього.

"Я не знала, що граю коханку. Я вважала, що ми живемо у цивільному шлюбі, а він мені обіцяв розлучитися. Обіцяв-обіцяв, і я вже його зі своїми батьками знайомила, а мій коханий не дуже добре себе зі мною вів. Ви все побачите", - розповіла Дорофєєва.

Нагадаємо, Астаф'єва головою пробила культові картини: краще оригіналу.

Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася просто неймовірною зйомкою, в якої перевтілилася в декількох героїнь культових творів мистецтва. Варто відзначити, що раніше в проекті популярного фотографа також були задіяні Джамала, Монатік, Надя Дорофєєва та Тіна Кароль.

Також ми писали, що сексуальна вчителька Астаф'єва показала улюбленого учня.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфи в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.