Директор "Фонду кіно" Леонід Верещагін подав в суд на творця мультфільму "Смішарики" Іллю Попова. Ще один позов він подав на компанію, яка займається виробництвом серіалу. Сума стягнень – 30 млн рублів (приблизно 455 тис доларів).

Про це передає Telegram-канал Mash.


Наголошується, що ці гроші були взяті Поповим у фонду в 2014 році, щоб створити повнометражну версію мультфільму і пообіцяв віддати гроші у випадку, якщо мультик окупиться. У підсумку він все-таки окупився, однак гроші Попов так і не повернув.

Нагадаємо, Улюблений мультик дитинства перетвориться в повнометражний фільм: фанатам розкрили деталі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Всесвітньо відома кінокомпанія Warner Bros. вирішила оживити одну зі своїх найбільш відомих франшиз - легендарний мультиплікаційний серіал "Том і Джеррі". Вже в липні 2019 планується приступити до зйомок повнометражного ігрового фільму, про що повідомляє movieweb.

Режисером стрічки стане Тім Сторі ("Фантастична Четвірка", "Фантастична Четвірка: Вторгнення Срібного Серфера"). У фільмі планують поєднати CGI-анімацію і зйомки з живими акторами. Зйомки фільму пройдуть в Англії.

Як відомо, анімаційна франшиза "Том і Джеррі" складається з декількох сотень короткометражних мультфільмів. Історичний початок сталося в 1940 році, коли аніматори Джозеф Барбера і Вільям Ханна, отримавши добро від продюсера Фреда Куїмбі, випустили пілотний випуск під назвою "Кіт отримує стусана". Дії в серіях відбуваються під музику композитора Скотта Бредлі. Без неї, швидше за все, мультфільм не завоював би культового статусу, що підтверджується спадом популярність б

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Санта без хребта і криваві олені: вийшов святковий трейлер культового Хижака

Кіностудія 20th Century FOX ефектно привітала глядачів з Різдвяними святами. Кіношники поєднали приємне з корисним, випустивши мультфільм-спецвипуск до франшизі "Хижак".

Також Знай.ua" писав про те, що Дівчина показала миле дитяче фото з Діснейленду, але на задньому фоні помітили щось зловісне