В провінції Онтаріо, Канада, сталося рідкісне явище. Жінка виявила єнота-альбіноса. Про це повідомило агентство CTV News.

Єнота побачила мешканка невеликого містечка Сифорт на ім'я Трейсі Неш. Спочатку жінка точно не зрозуміла, що це за тварина. Вона вирішила, що це – опосум. Але потім канадка придивилася до незнайомця більш уважно і усвідомила, що це єнот. Тільки виглядає він не так, як інші. Його забарвлення рудувато-білі, що досить незвично.

Жінка подумала, що він може бути альбіносом. І вона була права. Трейсі повідомила, що єнот просидів кілька хвилин неподалік від її дому – біля вікна, з цікавістю вивчив територію, обнюхуючи землю, можливо, в пошуках їжі. А потім він втік. Тварина попрямувала у бік будинку сусідів. Можливо, він не боїться людей, і ще забіжить в гості до Трейсі або до якогось іншого жителю Сифорта.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вона сподівається, що він знайде спокійне і тепле місце, в якому зможе перезимувати.

Жінка зняла тварина на відео. Воно потрапило у засоби масової інформації та мережу. Користувачі в захваті від єнота з незвичайним і дивовижним забарвленням.

Це практично унікальний випадок. Серед єнотів альбіноси зустрічаються досить рідко – один раз на 750 тисяч. Неш – одна з небагатьох, кому пощастило побачити такого єнота вживу і в природних умовах.

Варто відзначити, що альбіноси бувають і серед інших видів тварин. Але вони теж зустрічаються дуже рідко.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про животных-альбиносов, які зачаровують своїм зовнішнім виглядом. Це яскравий приклад того, що аномалія - це красиво. На цих тварин неможливо дивитися без розчулення

Читайте також: кумедний перекус білки підірвав мережу. Здається, людська їжа припала їй до смаку. Відео опублікував користувач Twitter

Як повідомлялося, миші "розкрили очі" генетикам на походження сліпоти. Вчені виявили 86 проблемних генів