Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон підкорила своїми звичками серця мільйонів після того, як увійшла в Королівську родину.

Улюблениця публіки кожного разу потрапляє у світські хроніки з позитивними коментарями, а все, про що Кейт позитивно відгукується Кейт - миттєво стає трендом. Тож ТСН зібрав деякі факти про герцогиню, які переконують, чому вона справді класний приклад для наслідування.

Зворушливі сімейні фото

"Своєю щирістю Кейт Міддлтон, сама про це не підозрюючи, змінила ставлення британського суспільства до королівської родини. Замість офіційних сімейних фотографій, немов з архіву бібліотеки, герцогиня ввела у моду живі знімки", - йдеться у повідомленні.

Знімки Кейт місцеві ЗМІ навіть називають — casual photo. Членам королівської династії вдалося стати як ніколи ближче до народу, адже на знімках вони нагадують простих жителів околиць Лондона.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Одяг бюджетних брендів

Герцогиня перша представниця королівської родини, яка з'явилась на офіційному заході в одязі з мас-маркету. Вона одягається в Zara, H&M і Topshop. Кейт змусила сумніватися всіх, хто вважав, що стильний образ не створити без значних витрат.

Економія

Кейт Міддлтон купує бюджетний одяг собі і своїм дітям. Для першої фотосесії в житті маленької Шарлотти, герцогиня Кембриджська обрала доньці сукню за 20 фунтів.

Герцогиня віддала старшого сина до пристойного, але далеко не найдорожчого навчального закладу. Цим вона вкотре підкреслила: дорого — не означає добре.

Система Монтессорі

Ситема виховання Монтессорі, розроблена в першій половині ХХ століття, ніколи не користувалася популярністю. Допоки подорослішавший принц Джордж, син Кетрін і Вільяма, не пішов до садочка. Герцогиня підтримує принципи італійського педагога і філософа Марії Монтессорі. По всій Англії батьки почали прагнути дати своїм дітям освіту, "як у принца Джорджа".

Ювелірні прикраси

Герцогинялюбить прикраси, хоча обирає лаконічні та стримані вироби. Головний ювелірний тренд, започаткований Кетрін — обручка з сапфіром. Коли герцогиня з'явилася на публіці з прикрасою, наречені усього світу почали вимагати щось подібне.

До того ж, в Англії в деяких ювелірних магазинах навіть є спеціальні відділи з виробами, які купувала Кейт.

Нагадаємо, на прогулянці членів Королівської родини старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма, п'ятирічний принц Джордж збентежив усю родину.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі рушив у східну релігію.

Також Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.