Грем і Саймон Берні-Едвардс – подружня пара з Великобританії. Найбільше на світі вони мріяли про дитину. Чоловіки вирішили звернутися в клініку в Лос-Анджелесі, яка спеціалізується на екстракорпоральному заплідненні. Сурогатною матір'ю стала 32-річна жінка на ім'я Мег Стоун. Вона отримала за свої послуги 25 тисяч фунтів стерлінгів.

Мег розповіла, що, коли вперше побачила фотографії Грема і Саймона, вона одразу зрозуміла, що вони хороші люди. Жінку притягнули чесні очі і доброзичливі посмішки чоловіків. Незадовго до цього вона розлучилася з молодим чоловіком, тому до ще однієї дитини була не готова. Але вона вирішила допомогти парі, яка хотіла стати справжньою родиною. Чоловіки довго розмірковували над тим, хто ж стане біологічним батьком дитини. Вони все ніяк не могли визначитися. До їх здивування, в клініці їм повідомили, що в процесі запліднення можуть брати участь обидва партнера.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

43-річний Саймон пояснив:

"Нам сказали, що одну половину ембріонів можу запліднити я, а іншу – Грем".

"Мег відмінно впоралася. Виходить, що вона дійсно завагітніла одночасно від двох різних чоловіків. Завдяки ЕКО нам вдалося здійснити нашу мрію. Коли ми вперше тримали дітей на руках, ми не могли повірити, що ми обидва – їх батьки. Це був складний і непростий шлях, але він безумовно того варте".

Після весілля чоловіки вирушили на медовий місяць в Канаду, щоб особисто познайомитися з Мег, яка тоді вже була на п'ятому місяці вагітності. Вона народила двох здорових малюків – Колдера та Олександру. Навіть будучи зовсім крихітними, вони вже були зовні схожі на своїх батьків.

"Знай.uа" вже писав про те, що у Рікі Мартіна дочка народилася від сурогатної матері

А також про те, що Кім Кардашян і Каньє Уест чекають на поповнення, але народжувати не збираються

Нагадаємо: скільки може заробити сурогатна мати в Україні