Астрологи назвали 5 найбільш підлих знаків Зодіаку, яким краще не переступати дорогу. Передає Clutch.

5 місце — Скорпіон

Скорпіони прямолінійні і безжальні. Ці сильні особистості готові йти до своєї мети по головах. Вони розважливі у відносинах, вміло ведуть інтриги. Вони не говорять необдумані речі, а тому їх нелегко застати зненацька.

4 місце — Телець

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тельці - справжні упертюхи. Вони будуть стояти на своєму, навіть якщо знають, що неправі. Саме ця упертість робить Тельців по-справжньому образливими, вони зберігають образи роками. Особливо небезпечними Тельці стають коли їм доводиться зберігати негатив всередині. Образа поступово наповнює їх до країв і выливається у відкритий спалах агресії.

3 місце — Овен

Овни від народження дратівливі, запальні і вкрай амбітні. У гонитві за вигодою і впливом вони можуть діяти безкомпромісно і жорстоко. Нагорі кар'єрних сходів Овни перетворюються на справжніх деспотів, які заради грошей готові ігнорувати потреби і бажання оточуючих.

2 місце — Діва

Діви дивляться на світ виключно з точки зору прагматичної вигоди. Вони не відчувають емпатії, тому йдуть до своєї мети напролом. Діви ніколи не влаштовують істерики і не затівають конфлікти, вони просто роблять так, як їм вигідно.

1 місце — Ваги

Ваги — природжені маніпулятори, які готові грати людьми заради матеріальної вигоди. Вони прагнуть до розкоші, тому коли мова заходить про фінанси, стають абсолютно безкомпромісними людьми. Використана ними людина може навіть не помітити, що потрапила у пастку маніпулятора і буде думати, що просто завела нового друга. В цьому найбільша небезпека Ваг — ти навіть не зрозумієш, що потрапила у павутину, а павук вже висмоктує з тебе життя.

Нагадаємо, астрологи склали гороскоп на лютий для усіх знаків Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, топ-5 дбайливих і відповідальних батьків по знаку Зодика.

Також Знай.ua писав, астрологи склали гороскоп здоров'я на тиждень для всіх знаків Зодіаку.