Інтернет став невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Часом флешмоби лякають своїм божевіллям. Нерідко витівки на камеру закінчуються травмами. Але тим не менш, нові і дивні тренди підкорюють юні уми.

Так підлітки з усього світу поїдають свої пальці під музику і публікують в соцмережах моторошні відео. Процес не з приємних, але і тренди вимагають жертв. Публікуються відео користувачі сприймають по-різному, і приємно дане видовище далеко не всім.

Особливо вразливі натури навіть пускають сльозу, а найвідчайдушніші роблять це втрьох. Увага, видовище не з приємних, але це до того моменту, поки не починаєш розуміти, що відбувається.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якщо ви вже бачили людей, які магічним чином поїдають свої пальці і при цьому сміються, для вас є розгадка. Юні користувачі соцмережі TikTok ініціювали новий божевільний флешмоб. Вони, використовуючи дзеркальний фільтр, створюють відео, на яких "поїдають власні пальці".

Підлітки зі всього світу роблять гидотний процес під всім відомий трек Bring Me to Life групи Evanescence.

Новий дзеркальний фільтр дозволяє виконати такий трюк без шкоди для здоров'я. І багатьом це здається кумедним.

Цьому хлопця вже точно варто дати премію за реалістичність трюку.

Деякі користувачі соцмереж переконані, що на відео дівчина плаче через те, що відбувається, але, здається, процес все ж смішить її.

І нагороду за винахідливість отримують дівчата, які вирішили виконати трюк втрьох. Так, це можна робити масово, якщо звикнути.

Нагадаємо, 21 грудня на Netflix відбулася прем'єра очікуваного фільму жахів під назвою "Пташиний короб" ("Bird Box"). За кілька тижнів фільм жахів став неймовірно популярним у США. А все завдяки тому, що в мережі з'явилося безліч мемів, присвячених хоррору.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мем "distracted boyfriend" з'явився в мережі приблизно 2 роки тому. На початку 2019 року цей мем вирішили переосмислити.

Також "Знай.uа" писав, домашні вихованці користувачів соціальних мереж стали жертвами нового веселого інтернет-флешмобу. Лише ковдра і хитрий господар здатні довести собаку до божевілля.