Мешканка англійського графства Уест-Йоркшир Ебігейл Томпсон 12 років жила і навіть не підозрювала, що носить з собою кільце, яке подарувала мама на 8-річчя.

Через кілька місяців дівчинка його втратила і не могла знайти його. Тоді була впевнена, що прикрасу вкрали, пише The Sun.

Мама Ебігейл розповіла, що в дитинстві у її дочки було дуже багато друзів, які часто приходили в будинок. Коли пропала каблучка, всі, природно, подумали на одну з подружок.

"У мене завжди було кілька друзів, ми завжди сиділи на моєму ліжку, і я подумала, що один з них, мабуть, взяв її, коли вони були в моєму будинку. Мама подумала, що один з них вкрав його. Не було ніякого іншого пояснення щодо того, куди воно могло подітися".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як виявилося, перстень застряг у носі і вона не знала про це.

Приголомшена дівчина помітила це тільки тоді, коли побачила щось блискуче в соплях після нападу чхання. Коли дівчина чхнула, прикраса опинилася в носовій хустці. Уявіть, як була вражена 20-річна дівчина, коли вона буквально випала у неї з носа.

"Ну, це був звичайний день, я сіла на диван і почала чхати, а потім подивилася в тканину і запитала: "Що, чорт візьми, це?" Я б ніколи за мільйон років не здогадалася, що вона застрягла у мене в носі".

Поговоривши про те, що трапилося, мама Ебігейл висловила припущення, що прикраса застрягла, коли дочка в дитинстві копирсалася пальцем у носі.

Будучи захованою більше десяти років, каблучка все ще знаходиться в пристойному стані.

Обручка почорніла, але діамант все ще на ній.

За словами хірурга, каблучка застрягла у задній частині носа, де знижений поріг чутливості, тому дівчина не відчувала чужорідне тіло.

"Я не здивований. Хоч це і незвичайна історія, але у дітей у носі нерідко застряють намистини і дрібні предмети. Іноді це неможливо відчути", — сказав лікар.

Нагадаємо, 24-річна Селіна Чентіно з Цюріха, зробила пластичних операцій на 50 тисяч доларів. Причиною стало цькування, яке вона пережила в шкільні роки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Також "Знай.uа" писав, з самого дитинства Клаудія Ванджіру з Кенії, яку близькі називають "Ванількою", мріяла стати професійною моделлю. Однак, нещасний випадок, ледь не позбавив її мрії, життя дівчинки-підлітка змінилося кардинально.