Юзер Reddit з ніком thelittlejune опублікувала божевільну історію свого дурного вчинку в сабреддіті "Сьогодні я облажався". Ця історія підняла соцмережі на вуха.

Так героїня історії спала у своїй кімнаті після нічного чергування, коли до неї зайшла 17-річна сестра, щоб похвалитися подарунком, отриманим на день народження.

Дівчина недовго думаючи, вирішила пожартувати над молодшою сестрою і проковтнула її дорогоцінний перстень, отриманий в подарунок.

"Подивись, що мама дала мені", — сказала моя бідна сестра, не знаючи про те, що станеться. Вона поклала невеликий золотий перстень з її зодіакальним каменем мені в долоню. Не можу не підкреслити, що пройшла лише частка секунди. Я подивилася на перстень і просто уявила собі, як закидаю голову і проковтую його. <…> "Це буде кумедний жарт", — сказав мій примітивний мозок. І я зробила це".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В наступну секунду дівчина побачила як очі сестри округлилися від жаху і відчула, як кільце спускається стравоходом. Сестра втекла з криком, а до thelittlejune прийшло усвідомлення того, яку жахливу помилку вона зробила.

Сім'я вирушила у відділення швидкої допомоги, де дівчині зробили рентгенівські знімки. Через вісім годин, які дівчина провела в очікуванні результатів, лікарі сказали, що все в порядку, і потрібно тільки дочекатися, поки кільце пройде кишечником.

Історія закінчилася благополучно, і перстень, пройшовши стравоходом, повернулося до своєї власниці. Дівчина вважає, що цю історію в їх сім'ї будуть передавати з покоління в покоління.

"Я зізналася, що я двадцятирічна дупа, яка проковтнула кільце своєї молодшої сестри. Ні, я не знаю, чому я це зробила. Так, я ідіотка. Ніхто не здивувався, але всі по зрозумілій причині були в шоці. На ранок кільце з мене вийшло. З днем народження, сестричка".

Користувачі не розуміють — навіщо заради розіграшу потрібно було ковтати прикрасу по-справжньому, і не можуть перестати знущатися над дівчиною в коментарях.

Також користувачі вважають, що своїм дивним вчинком дівчина подарувала сестрі історію, яка не скоро забудеться.

"Я думав, ти хоча б спробувала розіграти свою сестру, поклавши каблучку в рот і прикинувшись, що з'їла…Ти свідомо проковтнула її"; "Вау… Коли ми зможемо проголосувати за кращий пост з 2019 року? У нас тут переможець. Людина облажалася належним чином"; "Я давно так не сміявся. Спасибі!" – пишуть юзери.

А тим часом, дуже дивна дівчина впевнена, що її молодша сестра буде носити це кільце не дивлячись на те, що воно побувало в її шлунку і не тільки.

"Я впевнена, після ретельного чищення, вона носитиме його з радістю і розповідатиме всім своїм друзям про його брудні пригоди. Вона чудова дівчина", — розповіла thelittlejune.

Нагадаємо, американка Тіана Переа дізналася про еротичні повідомлення свого бойфренда, які він посилав іншій дівчині. А до всього іншого, випадково послав їй. Але дівчина не стала відразу влаштовувати сцен, мабуть, вона вирішила помститися хлопцеві і зняти свій тріумф на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 99-річна жінка отримала любовний лист, який чекала 77 років. Його написав безслідно зниклий солдат.

Також "Знай.uа" писав, дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.